Hvordan finne Papirkurven i XP

Hvordan finne Papirkurven i XP


Når du sletter filer i Microsoft Windows XP, kan du anta at de blir umiddelbart borte. Dette er ikke alltid tilfelle skjønt, som papirkurven beholder ofte slettede filer i tilfelle du senere ønsker å gjenopprette dem. Det er bare så mye plass i papirkurven for å holde slettede filer, og til slutt vil det fjerne filer. Normalt kan dette programmet være lett plassert på skrivebordet ditt, men det er et par ting som kan forårsake det til å forsvinne.

Bruksanvisning

1 Vanligvis papirkurven vil bli plassert på hovedskjermen i Windows XP, oftest øverst til venstre. Ikonet for det er en papirkurv med tre blå piler på forsiden. Dobbeltklikk på dette ikonet med musen for å få tilgang til papirkurven.

2 Dersom bin er ikke på skrivebordet skjermen, gå til \ "Start \" velg \ "Control Panel. \" Naviger til \ "Utseende og personalisering \" klikk \ "Personalization, \" og til slutt \ "Endre skrivebords ikoner. \ "

3 Pass på at papirkurven har en sjekk i boksen ved siden av den ved å klikke på boksen med musen. Velg \ "OK. \" Papirkurv-ikonet bør være på skrivebordet ditt nå.

4 Hvis det fortsatt ikke har vist opp på skrivebordet, må du kanskje redigere registret. Klikk \ "Start \" og deretter \ "Run, \" og skriv \ "regedit \" i søkefeltet. Trykk på \ "enter \" og registret programmet vil åpne opp.

5 Naviger til følgende sted på venstre panel: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Currentversion \ Explorer \ Desktop \ navnerom. Høyreklikk på over plasseringen og velg \ "Ny \" og velg deretter \ "Key. \"

6 Type \ "{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E} \" og trykk enter for å skape.

7 Velg ovenfor opprettet nummeret og dobbeltklikk på \ "Default \" oppføring i høyre panel. Velg \ "Rediger streng dialog \" boksen og skriv \ "Recycle Bin \" i boksen Verdidata. Trykk på enter, og lukk register editor program. Papirkurven bør være tilbake på skrivebordet.

Hint

  • Hvis du ikke har administratorrettigheter og administrator har sperret tilgangen til papirkurven, må du spørre administratoren om nødvendige rettigheter.