Hvordan finne portnummeret mitt Ventrilo Sever

Ventrilo er en voice-chat program som lar brukerne kommunisere eksternt via en online server. Brukere kan kjøpe og installere en Ventrilo server, deretter invitere sine venner ved å gi verten IP-adresse og portnummer. Som standard er portnummeret for alle Ventrilo servere 3784, men du kan endre dette nummeret for å optimalisere din router.

Bruksanvisning

1 Rådfør deg med ruterens støtte for å finne ut administrasjonen konfigurasjon webadresse. Skriv nettsiden i adressefeltet til nettleseren, og skriv "admin" som brukernavn og "admin" som passord når du blir bedt.

2 Velg alternativet for "Port Forwarding". Velg et tall som er større enn 3784 og skriv det i "treet" boksene for å åpne porten. Klikk på "Bruk endringer" for å bekrefte den nye portområdet.

3 Skriv inn portnummeret i "Port" boksen under Ventrilo server installasjon. Gi server IP-adressen og portnummeret til dine venner å tillate dem å koble til serveren.

Hint

  • For de fleste brukere vil standard port nok, og det er ikke nødvendig å definere et nytt nummer.
  • Når manuelt definere porter på ruteren, kan du bruke høyere tall. Lavere tall blir ofte brukt til administrative funksjoner og grunnleggende Internett-tilgang.