Hvordan finne produktnøkkelen for Microsoft 2007 Hvis Mistet

Hvordan finne produktnøkkelen for Microsoft 2007 Hvis Mistet


Microsoft krever at alle som bruker sine produkter kjøpe en "produktnøkkel" til å gå med programvaren. Du trenger det for å "aktivere" og bruke programvaren. Aktivering hindrer ulovlig distribusjon av Microsoft-programmer, for eksempel ved hjelp av en programvareinstalleringen igjen og igjen på forskjellige datamaskiner. Du får en 25-tegns produktnøkkel når du kjøper programvareinstallasjonen, ved nedlasting eller installasjon DVD. Gjør alt du kan for å beskytte produktnøkkelen i tilfelle du må installere Microsoft-programvare. Hvis du mister det, men er det noen måter å finne den.

Bruksanvisning

1 Kontakt butikken der du kjøpte programvaren hvis det er en online forhandler. Det kan ha oversikt over produktnøkkelen og kan gi den til deg igjen.

2 Donwload en "KeyFinder" program for å finne produktnøkler for programmer som allerede er installert. Noen er gratis, mens andre kommer med en avgift, avhengig av hvilket program produktnøkkelen du prøver å finne.

3 Kontakt Microsoft for å få en ny produktnøkkel, hvis alt annet svikter. Hvis du har en del av en nøkkel, men ikke hele 25-tegntast, kan en kundebehandler kunne hjelpe deg å gjenopprette den. Ellers kan du måtte betale for en ny nøkkel. Nummeret for å ringe i USA er 800-936-5700.