Hvordan finne registreringsnøkkelen for Microsoft Office 2000

Microsoft Office 2000 er en programvarepakke som lar deg lage forskjellige typer dokumenter. En registrering nøkkel er nødvendig for å autentisere programvaren og la den bli funksjonell. Hvis du ikke skriver inn registreringsnøkkelen, vil programvaren gå inn i en lav-funksjonalitetsmodus eller ikke starte i det hele tatt. Registreringsnøkkelen kan finnes i flere forskjellige steder, for eksempel inne i manualen, på CD-omslaget, på brevet av autentisitet, på et klistremerke som er på datamaskinen eller på innsiden av programvare boksen. Registreringsnøkkelen er en 25-sifret kode som inneholder bokstaver og tall.

Bruksanvisning

1 Se på baksiden av CD-omslaget at programvaren platen er i. Dette er det vanligste stedet at nøkkelen vil bli plassert.

2 Sjekk innsiden dekker av manualen som fulgte med programvaren.

3 Hvis Microsoft Office 2000 fulgte med datamaskinen kjøp, kan du også sjekke sidene og bak på CPU eller laptop for registreringsnøkkelen, som vil bli skrevet ut på et klistremerke.

4 Sjekk i den tomme boksen, hvis man fulgte med programvaren, for å se om det er et klistremerke på en av de indre veggene i boksen.

5 Når du finner registreringsnøkkelen, må du oppgi det når du blir bedt om å gjøre det under installasjonen.

6 Hvis du produktnøkkelen er tapt eller skadet, kan du kontakte Microsoft for å få en ny. Har alle Microsoft Office 2000 materialer med deg når du kontakter Microsoft.

Hint

  • Hold alltid boksene og CD saker og ermer som følger med programvaren.