Hvordan finne Snooker League Management Software

Hvordan finne Snooker League Management Software


Snooker liga programvare er en rask og økonomisk måte å sette opp en online liga for medlemmer å se. Å finne den rette programvaren vil kutte ut bekostning av å ansette en programmerer og sparer tid som liga administratorer ville tilbringe lage et nettsted. God snooker liga programvare vil også gi en rekke statistikk og informasjon som vil bidra til å øke interessen fra spillere og klubber i din liga, og sørge for at ligaen programmet går greit.

Bruksanvisning

1 Ta deg tid til forskning formatet på eksisterende snooker ligaer. Nettstedene Snooker Spill og League Snooker gi lenker til en rekke etablerte ligaer og vil gi deg ideer om hvilken type programvare som passer best til din liga.

2 Bestem hvilke funksjoner du ønsker fra din snooker liga management software. Vanlige funksjoner inkluderer ligaen planlegging, ligatabeller, resultater, spiller registrering og liga fora.

3 Vurder å bruke generisk online sports liga programvare. Produktene selges på League Republic er gratis og krever bare en Internett-tilkobling i stedet for å laste ned programvare til din egen PC.

4 Bruk Internett søkeordet "sammenligne liga management software" for å få opp lenker til en rekke programmer. Begrens søkeordet til «sammenligne snooker liga management software" for å gi linker til produkter som er spesielt utviklet med snooker i tankene.

5 Prøv sports programvare avgjørelsen verktøyet tilgjengelig på Bonzi Sports Software. Mens verktøyet er produsert av et selskap å fremme sin egen liga management software, er det en nyttig sammenligning verktøyet.

6 Kontakt administratorer av eksisterende ligaer å spørre sin mening om de beste produktene. Du bør finne kontakt e-postadresser på enkeltliga nettsteder.

Hint

  • Shopping rundt vil gi deg den beste verdi for pengene. Noen programmer er gratis, mens andre vil tilby gratis prøveperioder.
  • Vær oppmerksom på at enkelte liga management software selskapene vil se å binde deg inn i langsiktige kontrakter. Bare godta dette hvis du er sikker på at du har funnet den rette programvaren for din liga og en langsiktig satsing gir best verdi.