Hvordan finne trådløs tilgang til Internett på veien

Hvordan finne trådløs tilgang til Internett på veien


Mange mennesker ville være helt fortapt uten Internett. De er avhengige av det for e-postkommunikasjon, forskning, underholdning, sosiale nettverk og selv konferanse samtaler, så det er ikke rart en stor bekymring når du reiser er å finne tilgjengelig trådløst internett. Den gode nyheten er at trådløst Internett popularitet har drevet sin økende tilgjengelighet i offentlige virksomheter. Bare husk å begrense din egen tilgang til offentlige hotspots, fordi hoppe på et usikret privat nettverk uten tillatelse er ulovlig.

Bruksanvisning

1 Klikk på ikonet for trådløst nettverk i den bærbare systemstatusfeltet. Dette dukker opp en meny som viser de tilgjengelige nettverkene. Se etter et navn som tilsier et offentlig nettverk, for eksempel ordene "Municipal Wi-Fi", "offentlig" eller "[By] åpent nettverk." Flere byer sponse trådløse nettverk for å tillate innbyggere og turister skal ha tilgang til Internett.

2 Gå til nærmeste kaffebar og surfe mens du nyter en kopp java. Kafeer ofte tilbyr gratis trådløst for å lokke kunder til å gå tilbake til sin butikk. Likeledes, mange restauranter, inkludert fast-food leddene, tilbyr gratis trådløst.

3 Hodet til det lokale biblioteket. De fleste byer tilbyr gratis trådløst internett på sine samfunnet biblioteker.

4 Sjekk inn i en trådløs-utstyrte hotellet, eller bare be om å bruke sine forretningssenter. Det vil vanligvis være en kostnad for bruk av forretningssenteret, spesielt hvis du ikke er en betalende gjest på hotellet.

Hint

  • Andre hotspot hotspots - høyskoler, universiteter, biblioteker, RV parker og besøkssentre.
  • Noen folk har etiske betenkeligheter med å bruke trådløse rutere uten tillatelse. Hvis dette feil du, bare spør.
  • Husk at de fleste trådløse rutere er usikret, slik at dataene du overfører er sårbar for å bli snappet opp for ekle midler.