Hvordan finne ut hvor mange som var på min nettside

Hvordan finne ut hvor mange som var på min nettside


Sporing antall besøkende til nettstedet ditt er avgjørende for å lykkes i din web tilstedeværelse. Finne ut hvor mange mennesker går til sidene dine kan du bestemme viktige data, inkludert hvor lett nettstedet ditt er å finne, hvordan markedsføringstiltak utfører og hvilke av sidene er mest populære. Ved å bruke gratis Internett-web analysatorer og / eller dra nytte av webverten statistiske anvendelser, kan du begynne å ta lager av din egen side, og sette opp strategier for forbedringer.

Bruksanvisning

1 Gå til en gratis web stat analysator, for eksempel statbrain.com, å oppgi hjemmeside og få en øyeblikkelig anslått besøkende nummer.

2 Last ned en gratis nettside logg analysator, for eksempel Webalizer, for å spore besøkende. Følg instruksjonene for installering av web-koden på siden din (e) for å begynne å motta detaljerte besøkende rapporter.

3 Registrer deg for Google Analytics gratis ved å logge deg på Google-kontoen din og klikke på "Registrer deg" -knappen. Skriv inn den nødvendige informasjonen, og kopier koden fra Google på hver nettside du vil spore. Du vil motta detaljerte diagrammer og grafer som gir nett turistinformasjon samt andre viktige data, for eksempel bestemte sidevisninger på en daglig, ukentlig og månedlig basis.

4 Sjekk med din webhotell leverandør, hvis du har en. Ofte web verter gi noen form for web statistikk program som du kan bruke til å finne ut hvor mange som har navigert til ditt nettsted.

5 Installer en web counter, som freecountercode.com, og følg instruksjonene for å kopiere koden på hjemmesiden din. Denne informasjonen vil fortelle deg hvor mange besøk du har; imidlertid være oppmerksom på at denne sideantall vil være synlig for alle besøkende til ditt nettsted.