Hvordan finne venner fra videregående skole på Facebook

Facebook kan være en fin måte å få kontakt med gamle, og muligens glemt, venner fra videregående skole. Facebooks database kan du søke ikke bare av bestemt skole, men også etter år for oppgradering. Og med så mange mennesker som bruker Facebook i disse dager, er du nødt til å finne noen venner du kanskje ikke har hørt fra i år.

Bruksanvisning

1 Logg deg inn på Facebook-kontoen. Hvis du ikke har en Facebook-konto, og skaper en tar bare noen få minutter.

2 Klikk på pil ned ved siden av ordet "Søk" på venstre side av skjermen. Dette vil gi deg en rullegardinmeny for søkefunksjoner.

3 Velg "Finn klassekamerater" fra rullegardinmenyen. Det vil ta deg til en annen skjerm når du kan skrive inn din skole informasjon.

4 Fyll i "Søk etter high school" informasjonsboksen. Skriv inn land, stat, by og navnet på high school. Du kan også legge inn dato for oppgradering og et spesifikt navn på en klassekamerat som tilleggsvalg.

5 Klikk på knappen der det står "Søk etter klassekamerater", og det vil få opp hver person oppført å ha uteksaminert fra den skolen det året. Deretter kan du legge dem til som venner.

Hint

  • Bare personer som har oppført sin videregående skole vil vises i søkemotoren. Noen ganger folk vil ikke liste konfirmasjonen sin i år, noe som kan gjøre søket litt vanskeligere.