Hvordan finne venner på Yahoo Messenger Med deres e-postadresse

Yahoo! Messenger er et populært program som lar brukerne direktemeldinger, video chat, dele bilder og ringe til venner og familiemedlemmer på sin kontaktliste. Hvis du ønsker å prate med noen som ikke er på kontaktlisten din, kan du finne og legge dem til i listen din gjennom programmet. I likhet med sosiale nettverk som Facebook og MySpace, kan du finne og legge til en venn ved å skrive inn sin e-postadresse. Etter din venn godtar forespørselen, vil han bli lagt til din Yahoo! Messenger-kontaktene.

Bruksanvisning

1 Åpne Yahoo! Messenger og logg deg på kontoen din. Du vil merke en liten "+" ikonet under "Kontakter" -kategorien.

2 Klikk på "+" -ikonet, som er den "Legg til kontakt" alternativet. "Legg til Messenger List" vinduet vil vises på skjermen. I dette vinduet kan du søke etter en venn på Yahoo! Messenger ved å skrive inn e-postadressen hennes eller mobiltelefonnummer.

3 Skriv inn din venns e-postadresse i tekstboksen øverst i vinduet og klikk "Next".

4 Skriv en kort, personlig melding, som vil bli knyttet til din venneforespørsel.

5 Klikk på "alias" drop-down menyen og velg Yahoo! Messenger ID-en du ønsker at din venn å se. Når du har valgt et brukernavn, klikk på "Next". Din venn forespørsel vil bli sendt til din venn. Hvis du ønsker å finne flere venner på Yahoo! Messenger, gjenta trinn 2 til trinn 5.