Hvordan finner Historisk nedbør for et område du?

Hvordan finner Historisk nedbør for et område du?


Hvis du vil ha dagens værmelding eller morgendagens, er de lett nok å finne. Men antar du trenger å vite været fra forrige uke eller i fjor eller fra den dagen av høgskolen oppgradering eller bryllup? The Weather Underground nettstedet har et enkelt verktøy som lar deg slå opp værinformasjon - temperatur, vind og nedbør - fra årene som har gått.

Bruksanvisning

1 Besøk Weather Underground nettstedet.

2 Skriv inn ønsket plassering. Du kan skrive inn by og stat, postnummer eller navnet på en nærliggende flyplass. Klikk på "Go" for å se den aktuelle værmeldingen for området.

3 Se på siden for en link til historisk informasjon for området. Det er en link øverst på siden merket "historiske data" og andre koblinger mot bunnen av siden merket "Vær historikk for denne lokasjonen" eller "History & Almanac». Det er ofte (men ikke alltid) en historisk informasjon boksen, der du kan velge en dato for værinformasjon fra dager tidligere.

Bruk en av de tilgjengelige koblingene for å åpne opp en historisk informasjon grensesnitt og angi hvilken dato du ønsker informasjon. Klikk på "Go".

4 Resultatsiden vil presentere historisk værinformasjon for vedkommende sted og dato, inkludert nedbørsdata.

Hvis ingen poster er tilgjengelige fra dette stedet, Weather Underground presenterer informasjon fra nærliggende stasjoner.

Hint

  • Et annet alternativ er å besøke Google News Archives og søke etter værmeldinger i gamle aviser fra tid og sted av interesse for deg.