Hvordan Fjern og legg Internet Explorer

Hvordan Fjern og legg Internet Explorer


Microsoft Internet Explorer er en av de mest populære nettleserne i tilværelsen, med de nyeste W3Counter resultatene fra undersøkelsen sier 43,2 prosent av alle Internett-brukere som bruker Internet Explorer som i 2010. Mens de nyeste versjonene er svært stabile, er det fortsatt mange grunner til ønsker å avinstallere og installere Internet Explorer, fra kontrahering et virus til korrupte filer eller manglende registreringsinformasjon. Av denne grunn har Microsoft gjort det svært enkelt å fjerne og installere nettleseren.

Bruksanvisning

1 Naviger til Internet Explorer hjemmeside.

2 Last ned installasjonsfilen for Internet Explorer. Ikke åpne filen.

3 Klikk "Start" og deretter "Control Panel".

4 Velg "Legg til / fjern programmer" eller "Programmer og funksjoner." Velg Internet Explorer og klikk "Avinstaller."

5 Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre fjerningen. Sjekk programlisten for eventuelle gjenværende Internet Explorer-filer, for eksempel sikkerhetsoppdateringer. Fjern disse hvis de fortsatt er til stede.

6 Finn og åpne installasjonsfilen Internet Explorer du lastet ned tidligere.

7 Følg instruksjonene på skjermen for å installere filen.

Hint

  • Hvis Internet Explorer ikke fungerer som den skal, kan du prøve å tilbakestille det til standardinnstillingene. Du kan gjøre dette enkelt ved å besøke nettsiden til Microsoft Support og klikke på "Fix It" -knappen. Du kan miste noen lagrede cookies ved å gjøre dette, og må re-inn dine passord hvis nettleseren din er satt til å huske dem.