Hvordan fjerne bildet albumbilder på iTunes

Hvordan fjerne bildet albumbilder på iTunes


Albumbilder kan gjøre granskes gjennom en stor iTunes musikkbibliotek et mye morsommere prosess, beslektet med å surfe på en platebutikk. Men kommer albumbilder til en pris. Hvert bilde innebygd i en musikkfil krever diskplass. For de begrenset av små harddisker eller små kapasitet mp3-spillere, slette kunstverk fra sangenes metadata kan spare verdifull plass på harddisken. Heldigvis gjør iTunes sletter albumbilder en enkel prosess.

Bruksanvisning

1 Velg sangen med kunstverk du ønsker å slette i iTunes. Med den valgte sangen, gå til "File" -menyen og velg "Vis info", eller trykk "Control-I" i Windows eller "Kommando-I" på Mac for å få informasjon om sangen.

2 Velg "kunstverk" -kategorien i sangen informasjonsvinduet. Marker kunstverk i kunstverket vinduet og trykke "delete" knappen. Deretter trykker du på "OK" -knappen. Dette sletter kunstverk i et enkeltspor.

3 Slette kunstverk i flere spor er like enkelt. Velg flere sanger ved å holde nede "Control" -tasten mens du velger sanger. Velg en rekke sanger, som i et album, ved å velge den første sangen og da, mens du holder nede "shift" -tasten, velge den siste sangen i samlingen.

4 Gå til "Fil" -menyen og velg "Vis info" på sporene du har valgt. Hvis iTunes spør om du vil redigere informasjon for flere elementer, velger du "ja".

5 Klikk på "info" fanen hvis den ikke allerede er valgt. Sett en hake i boksen ved siden av den tomme kunstverk vinduet og trykk "OK". Dette sletter kunstverk i de utvalgte musikkfiler.

Hint

  • Ifølge MAC OS X hint nettside, iPods store albumbilder i en egen database, ikke fra selve musikkfilene. Så hvis du trenger å gjenvinne lagringsplass på en iPod, kobler iPod til iTunes og på iPod-innstillinger, fjern "skjerm album art" alternativet.
  • En enklere måte å fjerne nedlastede kunstverk i musikkfiler er å velge musikkfilene i iTunes, høyreklikk med musen og velg "klar nedlastet kunstverk." Dette fjerner bare kunstverk du har lastet ned og lagt til filene. Det gjør ikke klart kunstverk som ble forankret i musikken metadata fra iTunes Store.
  • Slette kunstverk fra musikkfiler i iTunes er irreversible. Hvis du har andre tanker om å miste alle kunstverk, ta en sikkerhetskopi av iTunes-biblioteket før du sletter kunstverk fra iTunes databasen.