Hvordan fjerne Newtons Ringer i Photoshop

Adobe aksjeselskap flaggskip, Photoshop, har mange bruksområder, fra å designe websiden oppsett for å lage enkle animasjoner. Men det mest vanlige bruken er retusjering eller reparasjon fotografier eller andre bilder. For eksempel, bilder eller skannede bilder noen ganger har en rekke konsentriske linjer på dem som kjenner som Newtons Rings. Disse ringene er et interferensmønster som følge av lyset reflekteres av to flater. Dette mønsteret kan ødelegge et bilde, og er vanskelig å fjerne. Men det er mulig å bruke verktøyene i Photoshop.

Bruksanvisning

1 Åpne Photoshop. Velg "File" og klikk "Åpne". I dialogboksen som dukker opp, bla til bildet du vil redigere og åpne den.

2 Velg "Image" fra menyen og klikk "Image Scale". I dialogboksen som dukker opp, endre interpoleringsmetode nederst til "Bikubisk glattere." Øke piksel bredden og høyden av bildet. Det nøyaktige beløpet vil avhenge av bildet. Målet er å gjøre bildet stort nok til at du kan enkelt velge og arbeide med ringer. Klikk på "OK".

3 Klikk på "Quick Mask" -ikonet nederst på verktøylinjen. Deretter velger "Brush» verktøyet og at dens størrelse omtrent den samme som bredden av ringene. Du kan justere størrelsen som du arbeider. Nå male over ringene.

4 Klikk på "Quick Mask" -ikonet igjen. Deretter velger du "Velg" fra menyen og klikk "Inverse". Ringene er nå valgt.

5 Velg "Clone Stamp" verktøy fra verktøylinjen, innstillingen "Feather" til ca 20. Hold nede "Alt" -tasten og klikk på et område like utenfor en av ringene å sette et referansepunkt for verktøyet. Nå male over den delen av ringen nærmest punktet. Fortsett denne prosessen for å fjerne alle ringene. Du må velge nye referansepunkter som du arbeider.

6 Velg "File" og klikk "Lagre som". I dialogboksen som dukker opp, ditt navn filen og lagre den som en høyoppløselig JPEG.