Hvordan fjerner jeg en 403 Forbidden feilmelding fra Sporten?

Hvordan fjerner jeg en 403 Forbidden feilmelding fra Sporten?


Nettsteder er bygget på webservere, og disse serverne er utformet for å gi innhold som er offentlig tilgjengelig. Men noen webutviklere lagre innhold som de ønsker å holde privat på en webserver. Av denne grunn de fleste webservere har visse sikkerhetstiltak på plass for å sikre en viss grad av sikkerhet opprettholdes. Den "403 Forbidden" feil vises som standard når noen forsøker å få tilgang til roten av alle web-katalogen når den katalogen ikke inneholder en standard offentlig "indeks" fil. "Roten" av en katalog refererer til en web URL som slutter med et katalognavn i motsetning til et filnavn. For eksempel "http://www.domain.com/hello" er en rotkatalogen URL, mens "http://www.domain.com/hello/hello.html" kaller en bestemt fil, "hello.html" . Det er en enkel måte å lage en katalog offentligjøre så denne feilen ikke vises.

Bruksanvisning

Legg en indeks fil

1 Åpne et tekstredigeringsprogram, for eksempel Windows Notisblokk. Opprett et nytt tomt dokument hvis man ikke allerede vises.

2 Skriv inn følgende linje i dokumentet: "Alternativer + Indexes." Legg merke til at anførselstegn ikke inngår i selve koden.

3 Lagre filen som ".htaccess". Merk at det ikke er noe navn til dokumentet før den første perioden.

4 Åpne et FTP-program. Gratis FTP programvare er tilgjengelig fra FileZilla, hvis du ikke har det allerede.

5 Koble til nettstedet ditt ved hjelp av adresse leveres av web-hosting selskapet.

6 Naviger til katalogen som viser den "403" feil. Navigere i FTP ligner flytte rundt en Windows-mappen. Bare dobbeltklikk på en katalog for å åpne den.

7 Dra ".htaccess" fil du opprettet på FTP vinduet og inn i mappen du ønsker å offentlig vise.

8 Gå til nettadressen for denne katalogen i alle nettlesere er koblet til Internett. Den "403" feilmelding skal ikke lenger vises.

Hint

  • Det er mulig å supplere "Options" direktiv med tilleggskriterier hvis du ønsker det. Du kan ha innholdet i en katalog synlig, for eksempel, mens du fremdeles holder noen filer skjult.