Hvordan Flash Drive Through DOS

Microsoft Ledetekst er det offisielle navnet på kommandolinjen søknaden ofte referert til som "DOS". I Command Prompt, er du i stand til å utføre kommandolinjeprogrammer til å utføre bestemte oppgaver. En flash-stasjon er en USB-masselagringsenhet vanligvis brukes til lagring av multimedia-filer, som dokumenter, lyd- og bildefiler. Du kan håndtere filer for din USB flash-stasjon i Windows Command Prompt, forutsatt at Windows gjenkjenner flash-enheten når du kobler den til datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Sett inn flash-enheten i en ledig USB-port på datamaskinen. Vent til Microsoft Windows for å gjenkjenne stasjonen.

2 Dobbeltklikk på "Computer" -ikonet på Windows-skrivebordet, hvoretter et nytt vindu vil vises. Etablere stasjonsbokstaven for USB flash-stasjon. Stasjonen brevet vil bli antatt å være "E", som er vesentlig i trinn 4.

3 Klikk på Windows "Start" -knappen, skriv "cmd" i søkeboksen, og klikk på "Ledetekst", som skal være det første elementet i søkelisten resultater. En ny ledetekstvinduet vises.

4 Skriv inn følgende kommando: "e:" trykk "Enter" på tastaturet. Dette vil sette fokus til USB flash-stasjonen.

5 Kopiere, flytte og slette filer.

Kopiere:

Slik kopierer du en fil fra hovedsystemet harddisken, finne banen til filen på "C" -stasjonen og kopiere det over. For eksempel, er plasseringen av Windows Notepad er "c: \ windows \ notepad.exe." Derfor kommandoen for å kopiere denne filen over er: "copy c: \ windows \ notepad.exe" - etter som du må trykke "Enter" på tastaturet.

Bevege seg:

Finn filen du vil flytte til flash-stasjonen. Bruke eksempel på Windows Notepad igjen, vil kommandoen for å flytte programmet være "flytte c: \ windows \ notepad.exe" - etter som du må trykke "Enter" på tastaturet ..

Slett:

Hvis du allerede har filer på flash-enheten du ønsker å slette, for eksempel "fil.txt" kommandoen ville være "del file.txt" - etter som du må trykke "Enter" på tastaturet.

Hint

  • I trinn 5, ikke forsøke å "flytte" Notepad siden dette vil føre til at programmet ikke fungere. Dette er ment å være et eksempel.