Hvordan flytte MS Office til en ny datamaskin

Hvordan flytte MS Office til en ny datamaskin


Microsoft Office inneholder slike programmer som Excel (for regneark), PowerPoint (for presentasjoner) og Word (for tekstbehandling). Det er standard kontorprogram som følger med Microsoft Windows. Nyere versjoner av MS Office, som med de fleste andre nyere Windows-programmer, bruker en Internett-godkjenningsprogram som registrerer programmet identifikasjonsnummer med en Windows database; Dette sikrer at MS Office kan bare installeres på én datamaskin. Men det er en måte å overføre Office til en annen datamaskin.

Bruksanvisning

1 Dobbeltklikk på "Min datamaskin" ikonet på skrivebordet. Dette vil åpne vinduet Min datamaskin.

2 Klikk på "Kontrollpanel" -knappen. Dette vil være på venstre side av vinduet Min datamaskin, og klikke vil det åpne Kontrollpanel-vinduet.

3 Åpne "Legg til eller fjern programmer".

4 Finn Microsoft Office på listen over programmer. Marker den, klikk på "Avinstaller" -knappen nederst til høyre på skjermen.

5 Vent til avinstalleringen er fullført.

6 På dette stadiet, kan du ønsker å sikkerhetskopiere Word, PowerPoint, Excel og Outlook dokumenter til en ekstern harddisk eller data nøkkel; på denne måten, kan du overføre dem til den nye datamaskinen du vil installere MS Office på. For å gjøre dette, åpne opp "Mine dokumenter" -mappen på datamaskinens skrivebord, trykk på "mapper" knappen øverst på skjermen, koble den eksterne harddisken, og overføre filer.

7 Flytt til den nye datamaskinen. Sett inn installasjons CD MS Office. Følg instruksjonene i programmet for å installere programmet.

8 Åpne "Mine dokumenter" -mappen på den nye datamaskinens skrivebord.

9 Trykk på "mapper" knappen øverst på skjermen. Dette vil åpne "Mapper" sub-menyen på venstre side av skjermen.

10 Koble den eksterne harddisken eller data nøkkelen til den nye datamaskinen.

11 Overfør dokumentene til den nye datamaskinens "Mine dokumenter" fil.