Hvordan Forbedre bilder med Paint Shop Pro 8

Paint Shop Pro 8 av Corel er foto-redigering programvare som er enkel å bruke samtidig som det gir svært gode resultater. Denne digitale bildebehandlingsprogrammet ikke bare har redigeringsverktøy for å fikse problemene, men kan også forbedre bilder, slik at du får det resultatet du ønsker. Følg disse trinnene for å forbedre bildene dine med Paint Shop Pro 8.

Bruksanvisning

1 Eliminer foto områder du ikke trenger ved å beskjære dem ut. Klikk på "Crop" -verktøyet på verktøylinjen Tool. Velg den delen av bildet du vil beholde ved å plassere musen over et hjørne. Klikk og dra rektangelet over bildet du ønsker. Etter utgivelsen av musen, foreta eventuelle justeringer med grensen du har opprettet. Deretter dobbeltklikker du for et nytt bilde i Photo Shop Pro.

2 Velg "Image" på menylinjen og åpne "Canvas Size" vinduet for å endre størrelsen på et bilde. Skriv inn den nye størrelsen i "Nye dimensjoner" boksen. Sjekk størrelsesforholdet for å holde bildet ditt vises forvrengt. Du kan også endre størrelsen på et bilde piksler med "Resize" i "Image" menyen.

3 Gjør disig ser bildene skarpere ved å forbedre klarhet. Klikk "Juster", og velg "Lysstyrke / kontrast." Klikk klarhet. Sentrer fokuspunktet i bildet i forhåndsvisningsvinduet. Bruk den minste verdien for "Strength of Effect," og klikk "OK."

4 Justere farger med Paint Shop Pro histogram funksjonen. Denne grafen gir deg mulighet til å lysne eller mørkne et bilde med en glidebryter.

5 Retusjere bildene med "Small ripefjerning" og "røde øyne" verktøy. For å fjerne små defekter, velger bakgrunnslaget på "Layer" paletten. Velg området med feilen, og klikk på Scratch Remover verktøy. Finn den røde øyne fjerning verktøyet i "Juster" menyalternativer.

6 Gi bildet et annet utseende ved å vippe eller speiling det. Ved å velge "Image" og "Flip", kan du reversere et bilde vertikalt eller horisontalt. Speiling gjør det samme, men etterlater det opprinnelige bildet alene, slik at det er to bilder som speiler hverandre. "Mirror" -funksjonen finnes også under "Image" menyvalg.

7 Bruke spesialeffekter til bilder fra Paint Shop Pro "Effects" -menyen. Finn alternativer som du kan bruke på hvilken som helst del av bildet på forskjellige styrker. Noen av disse valg er 3-D, refleksjon og tekstur.