Hvordan forbedre en Directional Wi-Fi Range

En retningsbestemt antenne for den trådløse ruteren eller modemet forbedrer signal ved å fokusere den i en bestemt retning, i stedet for å kringkaste det i alle retninger. Du kan også forbedre signalstyrken og omfanget av en retnings trådløst nettverk ved å endre plasseringen av ruteren eller modemet og minimere så mange kilder til trådløs interferens som mulig.

Bruksanvisning

1 Endre plasseringen av retnings trådløse ruteren eller modemet slik at den kringkaster mot de fleste av dine trådløse enheter. Hvis datamaskinene befinner seg i et bestemt rom eller har du andre trådløse enheter i en primær plassering, gjør at antennen peker i denne retningen.

2 Sett ruteren eller modemet på toppen av en forhøyet overflate i stedet for på gulvet.

3 Fjern metallgjenstander som arkivskap fra stien mellom ruteren og de trådløse enhetene du ønsker å koble til. Hvis det er mulig prøve å begrense mengden av dører og gulv mellom ruteren og enhetene dine også.

4 Konfigurer ruteren til å bruke en annen trådløs kanal hvis du har mange forskjellige trådløse nettverk ligger nær hjemmet - for eksempel hvis du bor i en bygård.

5 Flytt den trådløse telefonen og mikrobølgeovn ut av banen mellom trådløse enheter og ruteren. Disse enhetene forstyrre signalet og kan påvirke din rekkevidde.