Hvordan forbedre en laptop-spillytelse

Med HD-grafikk, frodig lyd og høye data krav, moderne dataspill gjør utstrakt bruk av en datamaskin. Når du bruker en bærbar PC for spilling, er dette enda mer sant. De fleste bærbare datamaskiner har ikke så mye strøm som en gjennomsnittlig stasjonær datamaskin, og spill kan ofte føle seg svak og generelt fungerer dårlig. Med litt tuning, men kan den bærbare datamaskinen bli en bedre spillmaskin uten å bryte bank.

Bruksanvisning

Bygge en bedre automat

1 Koble laptop i. Mange bærbare datamaskiner automatisk redusere sine totale hastighet og ytelse når du kjører på batteristrøm.

2 Rengjør den bærbare datamaskinen for unødvendige programvare. Programmer som starter når maskinen starter opp vil forbruke systemressurser og føre til at spill til å kjøre saktere. Fjern eventuelle programmer som du ikke bruker, og hindre andre fra å starte opp med datamaskinen hvis nødvendig.

3 Lukk andre åpne programmer. Optimalt vil spillet være det eneste programmet som kjører på datamaskinen under spilløkten. Andre programmer kan forstyrre spillene og vil normalt forbruke livsviktige ressurser.

4 Installere mer minne i den bærbare. De fleste bærbare kommer med en ekstra slot for minne installasjon. RAM-brikker er billigere enn de fleste andre datakomponenter, og det er en god sjanse for at øke mengden minne som er tilgjengelig for spill vil øke ytelsen, så prøv dette før du gjør dyrere hardware modifikasjoner.

5 Installer en kraftigere skjermkort i den bærbare. Moderne skjermkort er generelt dyrt, spesielt for bærbare datamaskiner. I noen tilfeller, men du kan ikke ha annet alternativ for å få spillytelse du ønsker. Sjekk den anbefalte maskinvare for spillene dine for å se hvilke skjermkort vil gi best ytelse.

Hint

  • Hvis du ikke er komfortabel å legge maskinvare til den bærbare datamaskinen, ta det med til en lokal verksted og få dem gjøre det for deg.
  • Før du gjør noen endringer til en datamaskin, må du alltid sikkerhetskopiere dataene. Du vet aldri hva som skal skje når du gjør en endring, så sørg for å beskytte deg mot tap av data.