Hvordan forbedre Evner for Neopets

"Neopets" er et online spill der du lager og omsorg for et virtuelt kjæledyr. Du samhandle med andre brukere via spill, chatter, meldinger og utfordringer. Forbedre kjæledyret evner hjelper kjæledyret ditt scorer bedre i noen spill, og gjør det signifikant bedre i Battle Dome, hvor du utfordre og "slåss" andre kjæledyr.

Bruksanvisning

1 Kjøp en radioaktiv negg, og klikk på beholdningen din i toppmenyen. Klikk på negg og velg "Feed til" navnet på kjæledyret som evner du ønsker å øke. Det gjør en av de evner å gå opp et nivå.

2 Kjøp en flaske faerie, og klikk på beholdningen din. Klikk på faerie og velg "Bless", og navnet på kjæledyret. Hvis kjæledyret samlede nivået er høyt nok, vil faerie gi det en forbedret evne. Hvis du får en melding om at faerie fløy bort, må du forbedre nivået på kjæledyret ditt før du prøver den evnen igjen. Se Resources for en oversikt over de nivåer som kreves for forskjellige egenskaper, så vel som typen av evne (lys, mørk, jord, luft, ild og vann).

3 Spinn hjulet av spenning, som er notert både i Faerieland og i spill. Hvis den lander på lyset Faerie, kan en tilfeldig evne forbedres på en av dine kjæledyr. Du kan snurre hjulet én gang per dag.