Hvordan forbedre Laptop Wireless Reception

July 23 by admin

Trådløse nettverk har revolusjonert måten vi utveksler data, men bare når det er en pålitelig signal. Du kan ikke fungere hvis du ikke kan koble til. Det finnes en rekke måter du kan forbedre din bærbare trådløse mottak - og i sin tur resultatene.

Bruksanvisning

1 Plasser ruteren så nært som mulig til midten av huset, virksomhet eller annet område det fungerer. Dette vil gi lik dekning for hele rommet.

2 Plasser de trådløse enhetene, slik at det er så få gjenstander som mulig mellom dem og ruteren, tilgangspunktet eller repeater. WiFi-signaler er radiosignaler; som med de fleste radiosignaler, fungerer de på en line-of-sight-prinsippet. Jo flere objekter mellom sender og mottaker, den nedre signalstyrken.

3 Sørg for at den trådløse enheten programvaren er riktig installert.

4 Flash firmware i ruteren til en tredjepart firmware. Dette kan bidra til å øke signalstyrken. Sent på markedet firmware blinker, slik som DD-WRT, har funksjoner innebygd for å gi bedre kontroll av en ruter. Bokstavelig talt, i noen tilfeller, du kan "slå opp" signalstyrken.

Hvis du prøver dette trinnet, må du vite hva du gjør. Flashing av firmware i ruteren vil ugyldiggjøre garantien. Videre, hvis det gjøres feil, kan det la ruteren irreversibelt skadet (en "murt router").

5 Kjøpe høy gain (dBi) antenner for bedre horisontal dekning. Hvis du ønsker å trenge inn i de øvre nivåene av en bygning, prøve å bruke en kombinasjon av rundstrålende og retningsantenner.

Related Articles