Hvordan forbedre Ping Speed

Den nagling algoritme samler små serversiden datapakker i store sekvenser av pakker, hindrer klienten nettverket fra å bli overbelastet av en opphopning av for mange små pakker. Mens denne funksjonaliteten gir seg til lavere ping prisene på datamaskiner som er koblet til Internett på 36k og 56k modemer, fører det motsatt effekt på datamaskiner som opererer på et bredbåndsnett. For å deaktivere denne funksjonen, må du manuelt redigere registret.

Bruksanvisning

1 Åpne "Start Menu" og klikk "Alle programmer". Velg "Tilbehør" og deretter "Ledetekst." Skriv "regedit" i boksen og trykk enter.

2 Klikk på "HKEY_LOCAL_MACHINE", "SYSTEM", "CurrentControlSet", "Tjenester", "Tcpip", "Parameters" og "grensesnitt". Velg alternativet i den nye menyen som tilsvarer din IP-adresse. Den vil vises i boksen til høyre.

3 Høyreklikk på boksen, velg "New" og deretter "DWORD (32-bit)." Gi det "TcpAckFrequency." Høyreklikk på "TcpAckFrequency", velg "Endre" og skriv "1" inn i boksen. Sjekk "Hexadecimal" -knappen.

4 Lag en ny DWORD (32-bit) og endre navnet "TCPNoDelay." Høyreklikk på "TCPNoDelay", velg "Endre" og skriv "1" inn i boksen. Sjekk "Hexadecimal" -knappen.

5 Avslutt Registerredigering, og start datamaskinen på nytt.