Hvordan forbedre Skype bildekvalitet

Hvordan forbedre Skype bildekvalitet


Skype er et populært program for å kommunisere med tale og video over Internett. Den utbredte bruken av bredbånd Internett har ført til at den samlede talekvaliteten på Skype er sterk, men å oppnå god videokvalitet kan være en mer komplisert oppgave. Bildekvaliteten avhenger av faktorer som type videokamera, datamaskinens spesifikasjoner, belysning og hastigheten på Internett-tilkoblingen. Det kan ta litt tilpasning for å sikre at du sender ut den beste kvalitet video som du kan gjennom Skype.

Bruksanvisning

1 Oppdater til den nyeste versjonen av Skype. Åpne Skype, gå til Hjelp-menyen og velg "Se etter oppdateringer". Hvis du ikke allerede har den nyeste versjonen, følg instruksjonene for å laste ned og installere den nyeste versjonen.

2 Åpne Verktøy-menyen øverst i Skype-vinduet og velg "Alternativer". Klikk på "Videoinnstillinger" og du vil se video fra webkameraet. Klikk på "Webcam Settings" -knappen under videovisningen.

3 Flytt "Video Device Properties" vinduet, slik at du kan se dagens bilder fra webkameraet ved siden av den. Juster innstillingene ved å flytte glidebryterne og se hvilken effekt det har på videoen. Vær spesielt oppmerksom på lysstyrke og kontrast-innstillingene på toppen. Stopp når videoen ser klar og har nøyaktige farger. Klikk på "Apply".

4 Juster rombelysning hvis bildet er fortsatt for lys eller for mørk. Du må kanskje lukke gardinene eller slå på lyset i rommet for å kompensere.

5 Installer en Skype-godkjent High Quality Video webcam hvis din nåværende webkamera er fortsatt ikke å gi en god nok bildekvalitet. Disse er tilgjengelige via Skype, og kommer med spesiell programvare som fungerer med den nyeste versjonen av Skype for å gi høyere kvalitet på videosamtaler.

Hint

  • Du kan alltid gå tilbake til standard videoinnstillingene ved å trykke på "Default" -knappen i Video Enhetsegenskaper-vinduet.
  • En treg Internett-forbindelse eller treg datamaskin kan kompromittere bildekvalitet i Skype. Vurder å oppgradere om nødvendig.