Hvordan Forkorte en video med YouTube Online Video Editor

Hvordan Forkorte en video med YouTube Online Video Editor


YouTube lar deg dele dine personlige videoer på nettet. Nettstedet tillater brukere å redigere innholdet før det er lastet opp. Hvis du ikke trykker på knappen fort nok når du skal stoppe opptaket, eller du tatt noen bilder på slutten viser kameraet rettet mot foten. eller sa noe flaut i begynnelsen at du egentlig ikke hadde tenkt å være en del av klippet, kan du redigere klipp online på YouTube.com.

Bruksanvisning

1 Last opp videoen til YouTube. Du vil være i stand til å redigere videoen når den er lastet opp, og deretter kan du lagre det som en kopi.

2 Besøk YouTube Video Editor og velg "Mine videoer" -kategorien.

3 Dra videoen du vil redigere ned til videoredigering panel. Dette er blank rektangelet under området der videoene vises, ved siden av en liten video kameraikonet.

4 Hold markøren over videoklippet i redigeringspanelet, og et ikon formet som en saks vises. Klikk på ikonet. Et vindu vil dukke opp som viser videoen.

5 Dra den ene enden av historien styret rammen til ønsket plassering. Hvis du ønsker å kutte rammer fra starten av klippet, flytter du venstre kant av dreieboken rammen til høyre. Hvis du ønsker å klippe fra enden, dra høyre kant av rammen til venstre. Se videoen i det store øvre delen av vinduet mens du drar. Dette vil fortelle deg når du har kommet til det stedet der du ønsker å klippe videoklippet.

6 Klikk på "Lagre" -knappen når du er fornøyd. Hvis du bestemmer deg for at du ikke ønsker å klippe det, klikk på "Avbryt". Dette vil lukke vinduet.

7 Klikk på "Publiser" øverst til høyre, over store videopanelet til å publisere videoen.

Hint

  • Du kan klippe fra midten av klippet, om nødvendig. Dra en kopi av klippet og kuttet slutten av det ved å følge trinnene ovenfor. Deretter drar en annen kopi til historien bord, og kutte begynnelsen delen ut. Videoredigeringsprogrammet vil sømløst sammen de to delene. Spille av videoen for å se hvordan det ser ut med en del kuttet ut av midten.