Hvordan Forsterke en telefonsamtale for et publikum

Hvordan Forsterke en telefonsamtale for et publikum


Vanligvis en telefonsamtale består av en privat eller semi samspillet mellom to personer. Men mange bedrifts eller utdanning samtaler krever forsterkning, slik at de kan bli hørbar for alle i publikum. Flere forsterkning alternativer finnes for både mobiltelefoner og telefon land-line. Disse inkluderer bruk av telefonens innebygde høyttaler funksjon eller trekke opp en telefon til en ekstern høyttaler. For å opprettholde riktig samtale etikette, informere personen i den andre enden av linjen i hensikt å forsterke samtalen for et publikum.

Bruksanvisning

1 Plasser telefonen på "Speaker" -modus for en enkel metode for samtale forsterkning. Under samtalen trykk på "Speaker" på din mobiltelefon skjermen eller land-line telefonens tastatur. Trykk på "Volume Up" -knappen på din mobiltelefon eller land-line telefon.

2 Koble en telefon til en ekstern høyttaler. Ta tak i "input" linje av en høyttaler og koble den til hodetelefonutgangen på mobiltelefon eller land-line telefonkonsoll. Slå høyttaleren på og skyv volumknappen til "max". Trykk på mobiltelefon er "Volume Up" knappen for å øke volumet av samtalen. Du må kanskje koble telefonens hodetelefonkontakten til en 2,5 mm til 3,5 mm omformer, hvis den som snakker "input" -linjen ikke passer.

3 Forsterke telefonen ved hjelp av den innebygde alternativet. Trykk på eller trykk på telefonens "Amplify" -knappen, hvis alternativet eksisterer.

4 Hook din Bluetooth mobiltelefon til et par av Bluetooth-høyttalere, hvis mobiltelefon bruker Bluetooth. Slå på Bluetooth-høyttalere og trykk på mobiltelefon er "Bluetooth" knappen eller ikonet. Trykk på "Connect" og vente på at telefonen skal gjenkjenne høyttalerne. Trykk høyttalerne og gjennomføre samtalen som vanlig.

5 Sett telefonsamtale på en datamaskin koblet til en ekstern høyttaler eller et stereoanlegg. Besøk et nettsted som tilbyr gratis telefonsamtaler, for eksempel Google Voice, Evaphone eller Skype. Skru opp volumet på den eksterne høyttaleren og gjøre samtalen.