Hvordan fremme bloggen med Networked Blogs Facebook ApplicationHar du en blogg? En Facebook-konto? Da vil du elske Nettbaserte blogger søknad på Facebook.

I hovedsak er det en annen måte å markedsføre bloggen din, på en vennlig måte til dine venner på Facebook og til hele Facebook samfunnet, så vel.

Bruksanvisning

1 Først må du legge til programmet ved å gå til Networked Blogs side på Facebook (se lenke nedenfor i Resources).

2 Du må midlertidig legge en html kode i bloggen din til å "kreve bloggen din. Det er veldig enkelt og tar bare et minutt eller to. Du kan stille 10 venner til å hjelpe du hevder bloggen din, men dette kan ta en stund, så HTML-koden funksjonen er best etter min mening.

3 Hvordan fremme bloggen med Networked Blogs Facebook Application

Deretter invitere vennene dine på Facebook for å bli med på Blog Network. Jeg har funnet ut at de fleste venner inviterer jeg bli med, noe som er veldig hyggelig av dem.

4 Hvordan fremme bloggen med Networked Blogs Facebook Application


Her er den beste delen - når du har 11 lesere, vil blogginnleggene automatisk legge til din Facebook-profil! Jeg elsker det! I det siste, ville jeg manuelt legge mine blogginnlegg på min Facebook, så har det automatisk legge bare gjør livet mitt så mye enklere.

5 Du kan også legge til en widget til bloggen din, slik at leserne enkelt kan finne deg på Facebook. Du finner dette ved å klikke på "Fremme bloggen din." 6 Hvordan fremme bloggen med Networked Blogs Facebook Application


Hvis du ønsker å abonnere på noen av mine blogger via Networked Blogs på Facebook, bare klikk på linkene nedenfor under Resources. Takk!

Hint

  • Når du får nye venner på Facebook, må du sørge for å fremme bloggen din ved å invitere dem til å delta