Hvordan fundraise på Twitter

Hvordan fundraise på Twitter


Twitter er en sosial media verktøy som tillater folk å poste statusoppdateringer, fremme nettside linker, dele historier, rapporterer sine oppholdssted eller koordinere og fremme hendelser. Twitter er en fin måte for organisasjoner å samle inn penger. Ifølge The Fundraising Coach, gjør Twitter enkeltpersoner til å engasjere givere og potensielle givere, og også opprettholde relasjoner med givere rett i midten av sine daglige rutiner.

Bruksanvisning

1 Opprett en Twitter-konto og begynne å følge folk som interesserer deg eller som kan være interessert i veldedighet. Bruk søkefeltet og bruke begreper som non-profit, veldedighet, pengeinnsamling eller donasjoner og følger folk som er oppført som et resultat av søket. Mange personer som du følger vil gjengjelde, og følge deg; Derfor vil dine tweets 'nå målrettede markedet. Hvis du ønsker å finne etterfølgere i et bestemt sted, kan du bruke Nærliggende Tweets. Dette vil gi deg en liste over alle rundt ditt område og hva de er tweeting om.

2 Finn en kjendis for å fremme din sak. Du kan ikke være i stand til å finne en berømt TV eller film personlighet til å støtte din sak, men du kan være i stand til å finne noen som har en enorm sosial markedsføring tilstedeværelse eller en lokal nyhetsreporter for å bidra til veldedighet.

3 Bruk hashtags som er opprettet ved hjelp av pund før et nøkkelord. Hashtags bidra til å kategorisere dine tweets og tillate folk å søke etter relevante søkeord. For eksempel, hvis du ønsker å samle inn penger til den lokale avdelingen av Juvenile Diabetes Research Foundation (JDRF), kan du bruke hashtag #JDRF eller #diabetes i tweeten. Bruk en Twitter verktøy som RT2Give som tillater folk å retweet dine tweets ber om donasjoner. Når de retweet, får de en bekreftelse direkte melding som de kan svare og sende sine bidrag til saken din.

4 Skriv en fengslende historie om din sak, og hvorfor er det viktig for deg. Legge det ut på en nettside. Tweet linker til nettstedet på Twitter slik at tilhengerne kan lese din historie. For å fremme interessen folk til å donere, gi en daglig eller ukentlig premie og velge en vinner fra alle de som har donert. Hold innsamlingsaksjon tidsramme begrenset, så folk er mer sannsynlig å gi med en gang. Gjenkjenne givere offentlig av tweeting et ord takk til dem.

5 Send ut oppdateringer flere ganger om dagen med meldingen og hashtags med aktuelle søkeord. Send direkte meldinger til dine følgere med lenker til ditt nettsted og påminnelser om din fundraiser. Hvis du har en pengeinnsamling hendelsen på et bestemt sted som dine etterfølgere kan delta, tweet invitasjoner og påminnelser for hendelsen.