Hvordan Fyll Color i en Epson CX3200

Epson CX3200 er en alt-i-ett-bilde blekkskriver stand til å produsere nøyaktige utskrifter av digitale bilder i full farge. For å produsere disse høye fargebilder krever en klar tilførsel av blekk. For en bruker betyr dette å vite hvordan du skal fylle blekkpatroner når blekket renner ut, og deretter plassere dem inn i skriveren. Epson gjør denne prosessen en enkel en imidlertid med plassering patron tar bare noen minutter å fullføre før du rett tilbake å skrive ut bildene du ønsker å bruke et bredt spekter av farger.

Bruksanvisning

Bytte The Cartridge

1 Koble skriveren til et strømuttak.

2 Løft skannerpanelet fra toppen av skriveren med håndtakene på begge sider av skanneren plattformen. Skanneren panelet vil svinge på baksiden, slik at du får tilgang til skriveren innvendig.

3 Fjern tapen og den lille plastbiten som dekker blekkpatronholderen hvis dette er første gang du fyller skriveren med blekk.

4 Trykk på knappen merket "ON" som ligger på venstre side av skriverens kontrollpanel i 2 sekunder til det grønne lyset til høyre for knappen blinker. Skriveren hodet vil bevege seg mot midten av skriveren og stoppe, klar for fylling.

5 Fjern den gule tapen fra toppen av fargeblekkpatronen. Løft klemmen fra toppen av fargeblekkpatronen, som ligger til høyre for den svarte blekkpatronen holderen, og deretter vippe dekselet oppover og bakover for å åpne holderen. Fjern den eksisterende blekkpatronen fra enheten hvis den finnes ved å trekke den oppover fra holderen. Plasser fargeblekkpatronen i holderen med etiketten på toppen av patronen vendt oppover.

6 Lukk blekkpatronholderen over fargeblekkpatronen ved å trykke ned på dekselet klemmen til det klikker på plass. Senk skannerpanelet og deretter vente ca 2 minutter for den nye kassetten til å lade, klargjøring for bruk. Under ladingen den grønne lampen blinker, men etter ferdigstillelse vil lyset skinne stadig indikerer at skriveren er klar til bruk.

Fyller brukte kassetter

7 Legg et stykke tape over de tre utløpshullene ligger på bunnen av fargeblekkpatronen. Fest refill kanylen til sprøyten av blekk refill kit. Det kompatible Settet leveres med tre sprøyter med nåler, utskifting blekk og silikon forsegling plugger for å inneholde den nye blekk innenfor patronene

8 Finn de tre hullene på toppen av patronen under etiketten. Det er en over hver blekkrommene med magenta, cyan og gul som går fra venstre mot høyre. Marker hullene med en blyant. Pierce hull gjennom etiketten ved hjelp av nål sprøytespissen. Bruk en annen sprøyte og nålespissen når du arbeider med hver patron farge.

9 Plasser tuppen av nålen inn i flasken for utskifting blekk nødvendig. Trekk i håndtaket sprøyten for å fylle sprøyten opp til 8 ml-merket med blekket.

10 Pierce patronen gjennom hullene med sprøyte og deretter sprøyte blekket inn i den aktuelle patronen reservoaret. Trekk sprøyten fra hullet, og deretter forsegle hullet med en silikon tettepluggen, også fra påfylling kit.

11 Rett bunnen av kassetten med hakkene en Epson TO41020 farget blekk kompatibel chip resetter. Du kan kjøpe resetter på de fleste forhandlere der refill kits selges. Trykk pinnene på resetter mot kretsen chip på bunnen av blekkpatronen. Hold resetter på plass i ca fem sekunder og vent til LED på resetter å blinke. Dette indikerer at brikken er tilbakestilt, og patronen er klar til bruk.

Hint

  • Rengjør sprøyten og kanylen umiddelbart etter bruk. Skyll begge gangene med vann og tørk med et rent tørkepapir.
  • Enkelte mindre kostbare trykkfarger kan ikke utformes så vel som blekk produsert av Epson, for bruk sammen med sine skrivere. Dette kan føre til svak fargeavvik fra fargene sett på skjermen. Skriv ut en testside, og deretter justere fargene for skriveren hvis dette skjer.
  • Dekk arbeidsområdet med avis og slitasje latex eller gummihansker for å unngå flekker fra sølt blekk under refill prosessen.