Hvordan fylle rektangler med en stigning i Photoshop CS5

Hvordan fylle rektangler med en stigning i Photoshop CS5


I grafikken redigering, er en gradient en blanding mellom to eller flere tildelte farger. Photoshop har støttet gradienter siden begynnelsen, men versjonen CS5 har noen grensesnitt endringer, inkludert måten fargeoverganger er gjort og tildelt. Hensikten er å gjøre Gradient verktøyet både enklere å bruke og kraftigere, men lang tid Photoshop-brukere kan finne endringene litt risting, spesielt når du bruker markeringsverktøy.

Bruksanvisning

1 Begynn Photoshop fra skrivebordet eller Start-menyen. Klikk på "File", "New". Juster innstillingene for oppløsning og farge til din smak, og trykk deretter på "OK".

2 Klikk på markeringsverktøyet - boksen med den stiplede linjen - på venstre side av vinduet. Klikk og dra i lerretet området for å foreta et valg, eller trykk "Ctrl + A" for å velge hele lerretet.

3 Klikk på Gradient verktøyet. Hvis du ikke kan se Gradient verktøyet, klikk og hold Paint Bucket verktøyet for å velge det. Klikk på forgrunnsfarge og bakgrunnsfarge for å tildele de to gradient farger.

4 Klikk og dra i den retningen du ønsker å gjøre graderingen. Du kan bestemme hardhet av fargeforskyvning med en lengre eller kortere linje. Øv det et par ganger for å få taket på verktøyet.

5 Klikk på fargelinjen øverst i vinduet for å åpne gradient editor. Klikk for å velge mellom de forhåndsinnstilte graderinger eller lage din egen blanding av farger med glidere på den horisontale linjen. Klikk "OK" når du er ferdig, og klikk og dra på lerret å søke på graderingen.

6 Klikk på "File", "Lagre som" for å lagre Photoshop-dokument.