Hvordan gå til Min datamaskin på XP

Hvordan gå til Min datamaskin på XP


Min datamaskin funksjonen er felles for alle versjoner av Windows, inkludert XP. Det gir tilgang til filer og mapper, nettverksplasseringer, og stasjonene på datamaskinen (for eksempel CD, harddisk og flyttbare medier). Det gir også søkefunksjoner, slik at du kan finne elementer på datamaskinen. Det er to primære måter å finne Min datamaskin. Den første er via skrivebordsbakgrunn, og den andre er via Start-menyen.

Bruksanvisning

På skrivebordet

1 Høyreklikk på oppgavelinjen.

2 Klikk "Vis skrivebordet." Dette minimerer alle åpne vinduer, slik at du kan se skrivebordet bakgrunnsbilde og ikoner.

3 Finn ikonet merket Min datamaskin. Det ligner en liten stasjonær datamaskin.

4 Dobbeltklikk på ikonet Min datamaskin. Dette åpner Windows Utforsker.

I Start-menyen

5 Klikk "Start" i nedre venstre hjørne av skjermen.

6 Klikk på "Min datamaskin".

7 Klikk på enhetene eller mapper du vil ha tilgang til. Hvis du vil søke etter en fil ved å høyreklikke på en stasjon eller mappe og trykk "Søk".