Hvordan Get Into the Black Arm Gangs Hideout i "Runescape"

Når du begynner skjold Arrav søken i online rollespillet "Runescape", må du bestemme om du ønsker å delta Black Arm Gang eller Phoenix Gang. For å bli med Black Arm Gang, må du bevise til gjengens leder som du er troverdig ved å fullføre en oppgave. Denne oppgaven krever assistent for en annen "Runescape" spiller som er medlem av Phoenix gjengen. Etter å ha fullført oppgaven, vil du bli medlem av gjengen, få full tilgang til Black Arm Gang gjemmested og låse opp muligheten til å skaffe den andre halvparten av skjold Arrav.

Bruksanvisning

1 Reis til Varrock og gå nordover til Varrock Castle. Snakk til Reldo i biblioteket for å få en kopi av skjold Arrav bok.

2 Gå til Varrock sør gate og snakke med Charlie Landstrykeren. Spør om bygningen nedover smuget, og tramp vil avdekke Black Arm Gang gjemmested.

3 Gå vestover gjennom smau og skriv Black Arm Gang gjemmested. Snakk med Katrine og forklare at du er klar over Black Arm Gang, at du ikke vil oppgi kilden og klargjøre at du er pålitelig. Katrine vil be om at du får to armbrøst fra Phoenix Gang.

4 Skaff nøkkelen rustning rommet fra en annen spiller. Hvis du ikke har en venn som er medlem av Phoenix Gang, kan du annonsere på Grand Exchange eller på den offisielle "Runescape" fora.

5 Walk øst til Phoenix Gang gjemmested, som ligger like vest for Varrock kirke.

6 Bruk tasten på den låste døren for å angi gjemmested. Når du kommer til gjemmested, vil et nivå 23 Weaponsmaster angripe deg. Drepe monster.

7 Plukk opp begge armbrøst fra gulvet og gå tilbake til Black Arm Gang gjemmested.

8 Snakk med Katrine og gi henne armbrøst. Katrine vil bestemme at du er verdig til å bli en Black Arm Gang medlem.

9 Gå opp trappen og åpne skapet. Søk i skapet for å få den andre halvparten av skjold Arrav.

10 Gå nordover til Varrock Museum med den andre spilleren. Gi Kurator din halvdel av skjold Arrav. Du vil motta to halve sertifikater.

11 Start en handel med den andre spilleren og tilbyr en av de sertifikat halvdeler. Den andre spilleren vil tilby den andre halvparten.

12 Klikk på en av halvdelene i beholdningen din og klikk den andre halvparten til å lage en komplett sertifikat.

1. 3 Gange vest til varrock Castle og snakke med kong Roald for å fullføre oppdraget. Du vil motta 600 gull og en søken punkt som belønning.