Hvordan gjenopprette Asus Eee 1005HA / 1005HAB Windows XP Netbook

Hvordan gjenopprette Asus Eee 1005HA / 1005HAB Windows XP Netbook


Gjenopprette Asus Eee 1005HA eller 1005HAB netbook kan løse noen av de viktigste systemproblemer, og det kan også spare deg en tur til datamaskin verksted. Den netbook leveres med enten Windows XP eller GNU Linux operativsystem. Uavhengig av operativsystemet, er utvinning prosessen den samme. Gjenopprette netbook kan gjenopprette manglende systemfiler forårsaker feil når du kjører programmer. Denne prosessen kan også permanent fjerne pesky virus som er alvorlig bremse ned din netbook eller rendering det nesten ubrukelig.

Bruksanvisning

Gjenopprette ved hjelp av gjenopprettingspartisjon

1 Slå på eller start Asus Eee 1005HA eller 1005HAB netbook. Trykk på "F2" -tasten gjentatte ganger under oppstartsprosessen for å bli omdirigert til netbook "Power On Self-Test (POST)" skjerm. Trykk "F2" igjen for å få tilgang til "BIOS Setup Utility" programmet.

2 Trykk på "Pil høyre" tasten på tastaturet til "Boot" er markert. Trykk på "Down Arrow" -tasten på tastaturet til "Boot Booster" er markert. Trykk "Enter", og deretter bruke piltastene på tastaturet for å markere "Deaktivert." Trykk "Enter" for å deaktivere "Boot Booster" program. Trykk "F10" for å lagre endringene til "BIOS Setup Utility" programmet og start Asus Eee 1005HA eller 1005HAB netbook.

3 Trykk "F9" gjentatte ganger når netbook begynner å starte opp for å få tilgang til Asus Eee recovery program. Klikk på haken knappen nederst på skjermen under melding om at utvinne netbook til de opprinnelige fabrikkinnstillingene vil slette alle dine personlige filer og installerte programmer på netbook å starte gjenopprettingen. Gjenopprettingsprosessen vil ta 10 til 20 minutter.

4 Klikk "OK" når det vises en melding som varsler deg om at gjenopprettingen er ferdig for å starte netbook. Den netbook vil starte opp operativsystemet ditt setup skjermen.

Gjenopprette ved hjelp av gjenopprettingsplate

5 Følg trinn 1 og 2 i kapittel 1 for å deaktivere "Boot Booster" program. Etter at Asus Eee 1005HA eller 1005HAB starter på nytt, kobler du en ekstern optisk USB-stasjon inn i en ledig USB-port på PCen. Sett inn gjenopprettingsplaten som fulgte med netbook i den optiske stasjonen. Start netbook.

6 Trykk "Esc" gjentatte ganger mens netbook startes opp for å bli omdirigert til "Please select boot device" -menyen. Merk navnet på den eksterne USB optisk stasjon som vises i listen ved hjelp av piltastene på tastaturet, og trykk deretter på "Enter". Trykk "Enter" igjen for å starte netbook og boot fra den optiske stasjonen. Den netbook vil starte opp til Recovery System for Eee PC program.

7 Klikk på "OK" under meldingen i programvinduet advarer deg om at alle dine personlige filer og programmer installert på netbook vil bli slettet. Klikk "Yes" for å starte gjenopprettingsprosessen, noe som vanligvis tar mellom 10 og 20 minutter.

8 Fjern gjenopprettingsplate fra den eksterne optiske stasjonen. Klikk "OK" når det vises en melding som varsler deg om at gjenopprettingen er ferdig for å starte netbook. Den netbook vil starte opp operativsystemet ditt setup skjermen.