Hvordan gjenopprette en slettet papirkurven Word-dokument

Selv om du kanskje føler en Word-fil du har skrevet kan slettes i dag, er det ikke godt å si hvis du trenger den slettede filen i morgen. På samme måte kan ulykker skje, og du kan ufrivillig tømme datamaskinens papirkurven og slette en viktig Word-dokument. Dessverre fungerer papirkurven som den siste linjen før en fil er fjernet fra datamaskinen, og Windows har ingen konvensjonelle midler for å hente filen etter at papirkurven er tømt. Men du kan forsøke å gjenopprette filen ved hjelp av tredjeparts programvare.

bruksanvisning

1 Last ned en tredjeparts-programvare som Word Recovery, File Saver, eller Recover My Files.

2 Start din programvare ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved å velge den fra "Start" -menyen.

3 Skriv inn Word-fil navn i frisk programvare søkelinje for å få opp en liste over filer tilgjengelig for utvinning.

4 Marker ønsket fil ved å venstreklikke på den og velg deretter "Gjenopprett" for å gjenopprette slettede Word-dokument.

Hint

  • Denne prosessen er ikke en 100 prosent garanti for suksess. Når en fil er slettet fra datamaskinens papirkurven, markerer datamaskinen som filen som avsatt plass for nye filer. I teorien, hvis du ikke oppretter nye filer eller laste ned nye programmer, den slettede filen kan gjenopprettes ved utvinning programvare. Jo mer du bruker datamaskinen, jo mindre sannsynlig er det at filen kan gjenopprettes.