Hvordan gjenopprette en Tilfeldigvis Fjernet partisjon i Windows XP

Windows XP er et operativsystem utviklet av Microsoft som er forløperen til Windows Vista. Det tilbyr slike funksjoner som raskere pålogging og dvale ganger samt raskere brukerkoblingstider og fjerntilgangsmuligheter. Skillevegger brukes til å lagre harddisken data som operativsystemet. Virus eller malware kan ødelegge partisjoner eller du kan ved et uhell sletter dem. Hvis dette er tilfelle, kan du gjenopprette en partisjon må du partisjonere utvinning programvare.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer en XP Windows partisjon utvinning verktøy som Partition Finn og Mount eller EASUS Partition Recovery (se Ressurser). Disse er gratis verktøy. Følg alle instruksjonene for å fullføre installasjonen, og start deretter datamaskinen på nytt.

2 Start programvaren du lastet ned i trinn 1. Velg hvilken partisjon du ønsker å gjenopprette og hvilket område av den partisjonen du trenger for å finne. Velg mellom en rask skanning eller en fullstendig skanning avhengig av hva du trenger.

3 Velg tidligere mangler partisjonen når den er funnet slik at programvaren verktøyet kan gjenopprette den. Hvis den ikke finner partisjonen og du i utgangspunktet valgte en rask skanning, velger fullstendig skanning for å ha en mer detalj-orientert søk.

4 Vent for programvaren å gjenopprette partisjonen. Det bør plassere den tilbake i sin opprinnelige plassering. Start maskinen på nytt hvis det er nødvendig når gjenopprettingen er fullført.

Hint

  • Eventuelle partisjon utvinning programmer du laster ned må være Windows XP-kompatibel.