Hvordan gjenopprette filer som er slettet fra papirkurven

Hvordan gjenopprette filer som er slettet fra papirkurven


Ikke få panikk hvis du har slettet en fil fra papirkurven som du senere skjønte du trenger. Filen kan hente, men du er nødt til å laste ned og installere et hjelpemiddel for søk og redningsaksjon. Dette hjelpemiddel, i form av et program, vil skanne systemet, noe som etterlater slettede filer i ubrukte flekker på harddisken.

Bruksanvisning

1 Lukk alle dine applikasjoner og programmer.

2 Lag en mappe på skrivebordet for å lagre gjenopprettede filene. Programmer vil spørre deg hvor du vil plassere gjenopprettede filene. Du kan utpeke dette som stedet.

3 Åpne en nettleser og gå til Easeus, PC Inspector eller restaurering, for å nevne noen (se "Ressurser" seksjonen for link). Disse programmene lar deg gjenopprette slettede elementer.

4 Last ned og installer et av programmene som er oppført i trinn 2. Start programmet du velger å ned og installere.

5 Punkt programmet i riktig retning. Vanligvis disse programmene spørre deg en del av navnet på filen du prøver å gjenopprette og hvor den var da den ble slettet. Noen programmer kan også be når filen sist ble endret og størrelsen på filen.

6 Trykk på "Start" eller "Scan" -knappen for å starte skanning av harddisken. Indikere at du vil ha de gjenopprettede filene i mappen du opprettet i trinn 2.

7 Vis filene programmet finner. Mesteparten av tiden, vil programmet begynne å vise filer det har funnet som samsvarer med beskrivelsen du ga.