Hvordan gjenopprette Installert Activation Key for Outlook

Hvordan gjenopprette Installert Activation Key for Outlook


Mange programmer krever en produktnøkkel kode eller aktivisering koden ved installasjon av programmet på en datamaskin. Microsoft, for eksempel, krever en 25-tegns produktnøkkel for å låse opp sine Office-programmer, for eksempel Outlook, og programvaren kan ikke brukes uten. Hvis du har installert Outlook på datamaskinen tidligere, og har mistet eller forlagt produktnøkkelen, gjenopprette den ved hjelp av fri programvare.

Bruksanvisning

1 Gå til Magical Jelly Bean nettsted for å laste ned og installere sin gratis nøkkel utvinning programvare. Webadressen er oppført i Resources.

2 Klikk på rødt blekk merket "Last ned siste versjonen." Klikk på "OK" i dialogboksen som kommer opp for å tillate ZIP-filen som skal lastes ned. Når du blir bedt, klikk på "Lagre til disk" -knappen i stedet for "Open" knappen.

3 Velg en plassering for programmet når Windows ZIP utvinning verktøyet spør etter en. Legg merke til i hvilken mappe du velger å plassere filen på harddisken.

4 Naviger til mappen du noterte i trinn 3 og åpne den. Finn filen merket "keyfinder.exe" og dobbeltklikk på den. Programmet vil automatisk søke etter og vise noen produktnøkler og serienumre for elementer som er installert på datamaskinen.

Hint

  • Informasjonen her er å brukes til å gjenopprette produktet nøkkelkoder som er kjøpt lovlig. Piratkopiering av programvare er ulovlig.