Hvordan gjenopprette Min e-post for Outlook

Hvordan gjenopprette Min e-post for Outlook


Noen ganger, e-postmeldinger i Outlook eller Outlook Express forsvinne. Dette skjer hvis du har blitt angrepet av et virus eller en spam artist. Eller, det kan skje gjennom menneskelig feil eller elektronisk svikt. Hvis e-postmeldinger har forsvunnet, er det noen måter du kan få dem tilbake igjen.

Bruksanvisning

1 Se i papirkurven i din Outlook-programmet. Dette er første stopp for eventuelle meldinger som ble slettet, og det er en sjanse for at meldingene er fortsatt der. Hvis du finner noen som er blant tapte meldinger, klikk på dem og velg "Send til innboks" for å gjenopprette dem.

2 Sjekk papirkurven på datamaskinen. Hvis e-postmeldinger har blitt tapt, er det en sjanse for at datamaskinen lagret en kopi til papirkurven. Gå gjennom bin og gjenopprette eventuelle meldinger som du finner.

3 Klikk på Start-menyen på datamaskinen, og klikk deretter på "Søk etter filer eller mapper" eller "Søk" og deretter "filer og mapper." Skriv inn informasjon i søkefeltet som er relatert til dine tapte e-post. Hvis Outlook lagret en kopi av den tapte meldinger på datamaskinen din, vil denne søkefunksjonen finner den.

4 Snakk med din internettleverandør. Det er en mulighet for at noen av dine e-postmeldinger har papireksemplarer som eksisterer på serveren, og ISP kan finne dem med saklig grunn.

5 Last ned en Outlook e-post Recovery-programmet. Det er flere som er oppført. Kjør programmet på datamaskinen for å finne eventuelle meldinger som kan fortsatt være lokalisert på harddisken.