Hvordan gjenopprette slettede e-post med Outlook Web Access

Hvordan gjenopprette slettede e-post med Outlook Web Access


Outlook Web Access gir brukere tilgang til sine Microsoft Outlook e-post fra hvilken som helst datamaskin med Internett-tilkobling. Når du er logget inn i Outlook Web Access, brukere har de samme mulighetene for å håndtere e-poster som de som er tilgjengelige med skrivebordsklienten Outlook. Disse alternativene inkluderer å svare på e-post, flytte elementer til forskjellige mapper og slette elementer fra Outlook innboksen. E-poster slettet utilsiktet kan hentes ved å gå til «Gjenopprett slettede elementer" -mappen i Outlook Web Access-grensesnitt.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Slettede elementer" -mappen i den venstre navigasjonsruten i Outlook Web Access-grensesnitt. Denne mappen inneholder nylig slettede e-poster og andre Outlook-elementer. Hvis den slettede elementet er funnet i denne mappen er det bare å dra den fra elementer vinduet Slettet tilbake til "Innboks" -mappen i navigasjonsruten. Hvis den slettede elementet ikke blir funnet, går du videre til neste trinn.

2 Klikk på "Gjenopprett slettede elementer" -ikonet i menylinjen for å se elementer ikke lenger i "Slettede elementer" -mappen. Ikonet er plassert til høyre for "Recycle Bin" ikonet i menylinjen. Pass på å ikke klikke på "Recycle Bin" ikonet som dette vil tømme "Gjenopprett slettede elementer" -mappen.

3 Finn slettet e-post eller annen Outlook-element i den nye "Gjenopprett slettede elementer" vinduet som åpnes. Velg elementet som skal gjenvinnes og klikk på "Gjenopprett" i menylinjen. For å velge flere elementer for utvinning, trykker du på "Control" -tasten mens du velger elementer ved hjelp av musen.

4 Lukk "Gjenopprett slettede elementer" -vinduet og klikk på "Slettede elementer" -mappen. De gjenopprettede elementene vil nå være i denne mappen hvor de kan flyttes tilbake til innboksen eller en annen mappe i navigasjonsruten.

Hint

  • E-post og Outlook-elementer slettet permanent ved å trykke "Shift" og "Delete" på tastaturet blir ikke flyttet til standard "Gjenopprett slettede elementer" -mappen. Disse elementene kan utvinnes fra en alternativ mappe åpnes fra en bestemt Outlook Web Access URL. Detaljene i denne nettadressen er avhengig av bedriftens servernavn og brukernavn. For å gjenopprette elementer fra denne mappen, ta kontakt med selskapets system administrator for nødvendig informasjon.
  • Avhengig av innstillingene implementert av bedriftens systemadministratoren, vil elementene i "Gjenopprett slettede elementer" -mappen permanent slettet med jevne mellomrom. Hvis varen du prøver å gjenopprette er ikke i denne mappen, ta kontakt med systemadministratoren for videre assistanse.