Hvordan gjenopprette slettede filer fra en papirkurv med Freeware

Hvordan gjenopprette slettede filer fra en papirkurv med Freeware


Er du sikker på at du vil sende denne filen til papirkurven? Det er et spørsmål vi har tatt svarte med et klikk mange ganger. Faktisk har vi besvart det så mange ganger at det kan være lett å ikke engang tenke før du klikker "Ja." Den uheldige bivirkning av dette programmert svar er at en og annen feil fil havner slettet. Selv om det øyeblikk av erkjennelse kan gjøre ditt hjerte vask, har du ingenting å bekymre seg for. Filen venter i papirkurven, og evnen til å gjenopprette filen er innebygd i Windows uten ekstra kostnad.

Bruksanvisning

1 Dobbeltklikk på "Recycle Bin" fra Windows-skrivebordet. Det vil se ut som en søppel bøtte med resirkulering symbol på forsiden.

2 Bla gjennom listen av resirkulert filer for å finne det du trenger for å gjenopprette. Klikk for å velge det.

3 Høyreklikk på den valgte filen og klikk "Restore". Filen vil bli returnert til sitt tidligere hjem på harddisken, midt i den samme mappen den ble slettet fra.

Hint

  • Holde "Shift" mens du klikker slett vil gi muligheten til å slette en fil eller en mappe permanent uten å sende den til papirkurven.
  • Papirkurven kan ta en stor mengde harddiskplass. Høyreklikk på kurven fra skrivebordet og klikk "Tøm papirkurven" for å fjerne innholdet.
  • Pass på at du ikke vil ønske å gjenopprette noen filer før du tømmer papirkurven som de ikke vil lett bli gjenopprettet etter at de er borte.