Hvordan Gjenta en handling

Når du bruker Microsoft Office, kan du gjenta den siste handlingen ved å klikke på "repeat" -ikonet i verktøylinjen for hurtigtilgang. Imidlertid viser ikke alle Office-program på denne knappen som standard. Når du ønsker å gjenta forrige handling når du bruker Microsoft Excel, må du først aktivere denne funksjonen. For å gjøre dette, vil du få tilgang til en enkel dialogboks og endre noen innstillinger. Etter fullført, vil du være i stand til å gjenta handlinger så enkelt som du kan med andre Office-programmer.

Bruksanvisning

1 Start Excel ved å klikke på Windows "Start" -knappen og skrive "excel" i søkefeltet. Klikk på "Microsoft Excel 2010" resultat som vises.

2 Klikk på den grønne "File" fanen, klikk på "Help" overskriften, og klikk deretter på "Alternativer".

3 Klikk på "Quick Access Toolbar" oppføring. Klikk på "Velg kommandoer fra" drop-down boksen og velg deretter "Populære kommandoer."

4 Velg "Repeat" fra listen over kommandoer, og klikk deretter på "Legg til" knappen. Klikk "OK" for å lukke dialogboksen.

5 Pek med musepekeren til toppen av Excel-grensesnittet, og klikk deretter på den blå "gjenta" knappen som har dukket opp der.

Hint

  • Microsoft Word og PowerPoint har "repeat" -knappen i Quick Access Toolbar som standard. Bare klikk på knappen når som helst for å gjenta en handling.