Hvordan Gjenta et enkelt lysbilde i Microsoft PowerPoint

Hvordan Gjenta et enkelt lysbilde i Microsoft PowerPoint


Microsoft PowerPoint er en merkevare av presentasjonsprogram. Hvis du bruker PowerPoint til å lage presentasjoner og må gjenta et lysbilde, det tar litt tid å gjøre det. Dette er nyttig, så du slipper å lage lysbilde manuelt igjen. Etter at du duplisere lysbildet, kan du velge å ha det gjenta hvor du vil under presentasjonen.

Bruksanvisning

1 Åpne PowerPoint-presentasjon som har lysbildet du ønsker å gjenta.

2 Velg lysbildet du ønsker å gjenta. Høyreklikk over valgte lysbildet og klikk "Duplicate Slide." En kopi av lysbildet vises i lysbildefremvisningen listen.

3 Dra duplikat lysbilde fra lysbildefremvisning listen til det punktet der du vil at lysbildet å gjenta under presentasjonen.

4 Forhåndsvis presentasjonen ved å klikke på fanen "Slide Show" og deretter "Play fra begynnelsen." Presentasjonen vil starte; vil du se at lysbildet du har valgt vil gjenta.

Hint

  • Du kan også gjenta et lysbilde ved å velge lysbildet og trykke "CTRL" og "c" på samme tid. Neste, bruke musen til å peke på plass i lysbildefremvisningen liste der du vil at lysbildet å gjenta og trykk "CTRL" og "v" for å sette inn lysbilde.