Hvordan gjør jeg et kort med Microsoft Works 8.5?

Hvordan gjør jeg et kort med Microsoft Works 8.5?


Du trenger ikke å handle uendelige etter det perfekte kortet for din venn eller kjære. Microsoft Works gjør det enkelt for alle å lage flotte kort med et personlig preg for enhver anledning. Det er noen ulemper til programmet, men dette er den enkleste måten å gjøre tilpassede gratulasjonskort hjemme.

Velg en mal

Selv om du ønsker helt å tilpasse kortet ditt, er det likevel lurt å starte med en mal. Når du velger 'Cards & Crafts' fra malen menyen, vil du ha mange kategorier å velge mellom, og hver av dem inneholder flere kort maler langs det temaet. Prøv å ikke fokusere for mye på bilder eller ordgyteri som brukes, siden du kan endre dette senere. I stedet, finne den generelle layout og design du er ute etter, og la malen inspirere deg.

Tankene dine Folds

En ulempe med denne programvaren er det ingen guider for å hjelpe deg å se hvor du vil kaste papiret for å lage et kort. Forestill dokumentet delt inn i fire like deler. Den øverste venstre delen vil bli innsiden av kortet ditt og nederst til høyre vil være dekselet. Sørg for å ha herskerne aktivert for å hjelpe deg å plassere elementene i kort design, slik at de vil være sentrert (eller ikke) tilsvarende.

Gammeldags Cut & Paste

Hvis du bare skrive det indre meldingen og skrive ut kortet ditt, når du gjør dine folder teksten vil være opp ned. Siden Microsoft Works ikke har en funksjon for å rotere elementer, den enkleste måten å omgå dette på er å kutte papiret i to på langs og lim kortet sammen. Bruk en limstift til for en tynn, jevn fordeling av lim. Umiddelbart etterpå, (før folding) plassere kortet på et flatt underlag og dekk med en tung bok eller lignende gjenstand i ca 20 minutter. Dette vil bidra til stive og flate kortet, mens også å bli kvitt eventuelle luftbobler mellom sidene.

Konklusjon

Mens programmet er ikke perfekt, det er fortsatt et flott verktøy å bruke når du oppretter tilpassede gratulasjonskort. Husk hvordan papir vil kaste seg, og hvordan det vil påvirke designelementer. Fremfor alt, ha det gøy og være kreativ.