Hvordan gjøre alvorlige penger på blogging

Enkel artikkel om hvordan du kan tjene store penger blogging

Bruksanvisning

1 Velg et tema du liker å snakke om. enten det er aksjer, sport eller hagearbeid. Dette er det viktigste steget fordi lidenskap avler god skriftlig.

2 Plukk en tjeneste. Jeg foretrekker blogger.com fordi det er gratis og svært enkel å bruke. Også blogger.com kan du tjene penger på bloggen din med Google AdSense.

3 Begynn å skrive. Du trenger ikke å skrive en bok hver gang ut, bare skrive hva du føler på det tidspunktet. En av mine favorittblogger er en ny blogg om aksjemarkedet og investere. Jeg har tips og relevant nyheter.

4 Log ofte. Dette er svært viktig fordi det hjelper med google ranking og viser dem at bloggen din har frisk hyppig informasjon. Pluss at du ønsker å holde leserne kommer tilbake så skrive så mye du kan. Jeg prøver å blogge 3-5 ganger i uken.

5 Når du har skrevet for ca en måned du ønsker å implementere god adsense inn i bloggen din. Blogger.com gjør dette svært enkelt med noen få klikk.

6 Tilhengere. Forskning atleast to fora som er rettet mot din blogger emnet og legge inn kommentarer der ofte. Ikke bare oppfordre bloggen din. Prøv og hjelpe folk i forumet. Disse menneskene vil til slutt migrere til bloggen din, og hvis de liker det du har å si vil velge å følge deg. Jo flere tilhengere jo mer mulig adsense inntekter.

Hint

  • Log ofte. Atleast 3-5 ganger i uken.
  • Sjekk ut min nye blogg på lager investere som et eksempel. Bli en fan!
  • Ikke be bloggen din i forumet. Se å informere og hjelpe før å tiltrekke tilhengere. Dette vil lønne seg på en ny måte.