Hvordan gjøre bloggen din en klemme siden

Hvordan gjøre bloggen din en klemme siden


Klem sider er viktig, fordi de oppfordrer leserne til å melde seg på en e-postliste, slik at de vil bli jevnlig oppdatert på hva du har å tilby. Dette gir deg muligheten for å øke salget og lesere fordi flere mennesker vil bli varslet om nye produkter eller informasjon. Å gjøre en egen nettside eller blogg en klemme siden vil øke inntekten, for leserne ikke vil bli forringet av andre linker eller informasjon på siden. Derfor gjør bloggen din en klem side kan være svært gunstig.

Bruksanvisning

1 Sett opp ditt domenenavn. Du vil ha et domenenavn som er søkemotoroptimalisering (SEO) vennlig slik at siden din blir rangert på de store søkemotorene. Finn søkeord relatert til markedet for å bruke i domenenavnet. Lag en liste over domenenavn ideer og sørge for at de ikke allerede er tatt ved å sjekke domeneregistre eller lage et enkelt søk i adressefeltet i nettleseren din.

2 Lag en overskrift for presse siden. Gjør overskriften overbevisende, slik at leserne vil ønske å vite mer. Du kan også velge å opprette en underposisjon i tillegg, for ytterligere å fange lesernes interesser.

3 Velg freebie du ønsker å tilby leserne som registrerer seg med sine e-poster. Gaver oppmuntre kundene til å dra nytte av din klemme side og abonnere på ditt nettsted.

4 Beskriv hva du har å tilby, og fordelene ved å bli din e-postliste eller nyhetsbrev på presse siden. Beskriv hvorfor leserne kanskje ønsker å abonnere, den informasjonen de mottar når de gjør, og hvorfor denne informasjonen er viktig. Det vil være lettere å lese, også, hvis du gjør din beskrivelse ved hjelp av punkter, hvor hver funksjon vil være under en annen kule.

5 Design din klemme siden. Presse siden vil være mye morsommere å lese om det er godt utformet. Inkluder en personvernpolicy og bare be om kundens navn og e-postadresse. Kontroller at opt-in box er en merkbar posisjon, som midt på siden.

6 Vurdere å inkludere en video for å beskrive mer om hva du har å tilby og fordelene med å velge inn i programmet. Kontroller at lastetiden på videoen er rask og videoarbeider.