Hvordan gjøre en CPU oppgradering på en T3504

Hvordan gjøre en CPU oppgradering på en T3504


EMachines T3504 stasjonær datamaskin system kommer med en Intel Celeron-prosessor montert i et hovedkort som benytter 775 Land Grid Array prosessorsokkelen. Prosessoren kan oppgraderes til en av flere andre støttede Intel Celeron eller Intel Pentium 4-prosessorer. En ny prosessor kan øke hastigheten på systemet, spesielt bedre ytelse for prosessorkrevende programvare som regneark eller arkitektoniske tegneprogrammer.

Bruksanvisning

1 Koble strømledningen fra veggen eller fra baksiden av maskinen og fjern dekselet.

2 Koble enden av den anti-statisk armbånd med alligator klipp til saken og hekte den andre enden rundt en håndleddet.

3 Koble fra strømledningen som driver prosessorkjølevifte. Trykk og vri de små festeskruene på de fire hjørnene av kjølevifte for å koble den fra prosessorsokkelen og fjerne viften.

4 Trykk forsiktig ned på prosessoren gripearmen for å frigjøre den, og deretter snu den opp for å låse opp prosessoren klemmen. Vend prosessoren klemme ut av veien og ta tak i prosessoren forsiktig i kantene, være forsiktig så du ikke bøyer noen av landings pinnene i sokkelen under fjerning.

5 Rengjør kjøleflate med en plastskrape for å fjerne så mye av den termiske forbindelse som mulig og deretter skrubbe overflaten med 91% isopropylalkohol og en lofri klut for å fjerne alle spor av termisk sammensatte eller andre forurensninger.

6 Ta den nye prosessoren fra pakken og fjern plastbeskyttelsesplate som dekker kontaktene.

7 Installere den nye prosessoren i sokkelen som vist ved de sentrale sporene på en side av den prosessor som svarer til den ene side av kontakten.

8 Vend prosessoren klemmen på plass på toppen av prosessoren og flip prosessoren låsespaken inn i låst stilling.

9 Påføre et tynt lag av termisk varmelederforbindelsen til toppen av prosessoren.

10 Senk kjøleribbe og vifte på prosessoren, og pass på å plassere den holdent i sentrum som indikert av de fire monteringshullene. Trykk og vri festeskruene inn i hovedkortet for å feste kjøleribbe og vifte på prosessoren.

11 Sett i strømledningen for kjøleviften til plasseringen på hovedkortet merket "CPU FAN" eller tilsvarende.

Hint

  • Rense ut alle spor av den gamle termisk kjøleribbe kjøling sammensatte før du installerer kjøleribben på den nye prosessoren ved å bruke isopropylalkohol og en lofri klut.
  • Håndter prosessoren i kantene og unngå å berøre kontaktene på prosessoren eller hovedkortet. Unngå å berøre overflaten av kjøleribbe eller toppen av prosessoren som en liten forurensning i ett av disse områdene kan føre til ujevn varmespredning og prosessorfeil.