Hvordan gjøre Falling meteorer i After Effects

Hvordan gjøre Falling meteorer i After Effects


After Effects kommer med forhåndsinnstilte animasjoner. Som ikke bare gjør en animatør livet enklere, men også gir mulighet for justeringer av spesialeffekter. Making fallende meteorer i After Effects er mulig gjennom den forhåndsinnstilte partikler alternativet. Partikkel alternativer tilbyr et utvalg av partikkeltyper liker kuler, trekanter og firkanter. Det er lett å bytte frem og tilbake mellom de ulike typer, og hastigheten, fødselsrate, lang levetid og farger av partiklene kan justeres.

Bruksanvisning

1 Trykk "Ctrl" og "N" på tastaturet for å åpne en ny komposisjon panel. Sett animasjonslengden til 15 sekunder ved å skrive "15:00" i varighet boksen. Klikk "OK" for å godta.

2 Lag en bakgrunnslaget ved å trykke "Ctrl" og "Y" på tastaturet og klikke på "OK" for å godta.

3 Åpne effektpanelene ved å trykke "Ctrl" og "5" på tastaturet. Klikk på "Simulering" og deretter "CC Particle World" fra pullout menyen. Deretter drar "CC Particle World" til sammensetningen.

4 Klikk på "Particle" snurre-pil ned i effekt kontrollpanelet og velg meteor form fra partikkeltypen som "mørkere og Faded Sphere."

5 Velg den måten meteorer faller ved å klikke på "fysikk" snurre-pil ned og velge en animasjon typen som "Jet Sideways" eller "Explosive".

6 Juster retningen partiklene faller ved å klikke på "Producer" snurre-pil ned i effekt kontrollpanelet og justere innstillingene. For eksempel angi posisjonen X til -.30 for meteorer å komme inn på en liten vinkel fra venstre.

7 Foreta justeringer til andre innstillinger etter ønske, for eksempel fødselsraten, lang levetid og hastighet. Fødselen bestemmer hvor mange meteorer vil bli produsert, lang levetid bestemmer hvor lenge meteorer vil vare og hastigheten bestemmer hastigheten av meteorer.

8 Test animasjonen ved å trykke på mellomromstasten og foreta eventuelle justeringer som trengs.