Hvordan gjøre for Lightscribe-brennere arbeid?

March 26 by admin

Hvordan gjøre for Lightscribe-brennere arbeid?

diskene

Lightscribe er et system som brukes av mange CD- og DVD-brennere til dedisere etiketter direkte på overflaten av optiske medier. Etikettene og grafikken er laser-gravert på overflaten av disken, men bare den øvre side av disken er written.The label image er begrenset til gråskalatoner og det tar en spesiell type disk for Lightscribe prosessen skal fungere ordentlig . Den Lightscribe teknologien fungerer langt bedre enn stick-on etiketter eller disker, og brukerne kan lage etiketter med nesten ubegrensede design og temaer. Den Lightscribe prosessen lar brukerne lage disk etiketter med sin CD eller DVD-stasjon, fremfor å bruke etiketter som kan skrelle av under disk bruk, rende stasjonen ubrukelig.

Kjøreturen

Lightscribe brukere må bruke begge bestemte typer medier og en forfatter utformet med Lightscribe-teknologi. Etter det tidspunkt er skrevet inn på platen, kan platen fjernes og snus for å presentere etiketten til laserhodet. Laseren etser det valgte bildet eller teksten på disken overflaten, og bildet kan ikke endres en gang plassert på disken. Skiven overflaten er belagt med et reaktivt stoff som reagerer og skifter farge når de utsettes for lys fra laserhodet stasjonens. Bildet er fargeekte, og vanligvis varer i minst 4 år under optimale forhold. Selvfølgelig, lysnivået fra lagringsområdet, og temperaturen i rommet begge kan påvirke kvaliteten og holdbarheten av bildet. Mens fargen på Lightscribe disken er variabel, vil ikke etse i seg selv ikke har noe annet enn nyanser av grått. For at bildet skal være riktig skrevet, må stasjonen være i stand til å vite de nøyaktige spesifikasjoner på disken, slik at Lightscribe laser vil være i stand til å skrive bildet uten overlappende i seg selv. LightScribe prosessen begynner i midten av disken og strekker seg utover mot kanten, som arbeider som disken roterer. LightScribe-plater har en etikett på selve disken som gjør at stasjonen for å lære disken spesifikasjoner, og disse spesifikasjonene ikke bytte mellom skriveøktene. Det betyr at den samme disken kan skrives med det samme bildet flere ganger, noe som fører til en mye dypere etsing med mørkere farge.

håndtering

Lightscribe-plater krever spesiell omsorg og behandling, og direkte sollys vil merkbart dårligere disk image i løpet av måneder. LightScribe lasere er av en bestemt bølgelengde, og bare den samme bølgelengde vil påvirke disk overflate nok til å produsere et høydefinisjonsbilde. Av den grunn LightScribe disker er dyrere enn vanlige disker, siden behandling og materiell som er nødvendig for å skape den etchable diskoverflaten tar flere ekstra trinn.

Related Articles