Hvordan gjøre Internett-tilkoblingen raskere

Hvis Internett-tilkoblingen er blitt bremse deg ned som i det siste, kan du prøve disse trinnene for å hjelpe hastigheten.

Bruksanvisning

1 Noen nettsteder å installere cookies eller lagre sine nettsider til datamaskinen for senere bruk. Noen ganger kan disse cookies eller lagrede sider faktisk tregere internett. For å rengjøre disse av datamaskinen, klikker du på fanen verktøy og finne "Alternativer for Internett." Slett alt frakoblet innhold, og du bør forhåpentligvis se en markert økning i hastighet.

2 Det neste trinnet er å fjerne spyware og adware som kan bremse ned maskinen. Finn noen gratis spyware program på nettet og installere den. Kjør det en gang, men sørg for at du oppdaterer definisjonene hver gang du bruker den. Ellers blir det utdatert og ikke gjenkjenner ny spyware.

3 Hvis Internett er fortsatt veldig tregt, kan du prøve disabiling grafikk i nettleseren din og bare vise tekst av nettsider. Nettsteder vil ikke se det samme, men alle data vil fortsatt bli vist. Lastetidene vil bli sterkt redusert, men så vil den visuelle kvaliteten.