Hvordan gjøre intervall i Aperture

Hvordan gjøre intervall i Aperture


Hvis du arbeider med mange bilder som ble tatt på samme sted eller på samme fag i Aperture på Mac, kan det være lurt å ta en time-lapse video av dem. For eksempel kan du ha skutt hundrevis av bilder med et intervall som én gang i timen av en plante som det vokser, og nå ønsker å se bildene som kjører sammen i tid forfalle. Aperture har ikke en innfødt evne til å gjøre tids forfalle videoer, så du må installere en gratis tredjeparts plug-in for å gjøre time-lapse video fra fotografier. Bare én utbygger tilbyr en plug-in for å gjøre tid forfalle med Aperture, som i september 2011.

Bruksanvisning

1 Avslutt Aperture søknaden hvis det kjører.

2 Start en nettleser på din Mac, navigere til GitHub programvare depotet nettstedet Timelapse for Aperture side (github.com/iKenndac/Timelapse-for-Aperture) og laste ned gratis Timelapse for Aperture plug-in.

3 Klikk på ikonet for den blå tegnefilm ansikt på Dock på Mac for å bytte til Finder.

4 Klikk på "File" og deretter "Nytt Finder-vindu" for å skape et Finder-vindu. Klikk på ordet "Downloads" i sidepanelet i Finder-vinduet for å åpne nedlastingsmappen.

5 Dobbeltklikk på glidelås Timelapse for Aperture plug-in fra Nedlastinger-mappen for å utvide det, avslører Timelapse for Aperture plug-in pakke installasjonsfilen, som har filtypen "PKG."

6 Dobbeltklikk på Timelapse for Aperture plug-in pakke installasjonsfilen for å installere plug-in.

7 Klikk på "Programmer" i Dock på Mac, og klikk deretter på "Aperture" for å starte programmet.

8 Klikk på bildene du vil bruke til å lage en time-lapse film, for å velge dem.

9 Klikk "Fil" fra "Aperture" -menyen, deretter "Export", og klikk deretter på "Time Lapse." The Time Lapse-vinduet vises.

10 Skriv inn et navn for time-lapse film i Filmnavn. Klikk på opp- og ned-pilene ved siden av boksen merket "Frame Rate" for å justere antall bilder per sekund. Klikk på "Frames Per Second" drop-down menyen og klikk "sekunder per Frame" hvis du ønsker å gjøre din tid-lapse video med denne konfigurasjonen da. Klikk på "Codec" drop-down menyen, og klikk deretter en videokomprimeringsformatet, for eksempel "Motion JPEG."

11 Klikk på "Export". Klikk på en mappe på Mac der du ønsker å eksportere time-lapse video, og klikk deretter på "Export" for å generere og eksportere time-lapse video til stedet du har angitt.