Hvordan gjøre meg se Buff på Photoshop

Slanking, pumpe jern, klær som skjuler problemområder og til og med plastisk kirurgi - folk ta mye av tiltak for å se bra ut, men mye av dette arbeidet har lange investeringer av tid og penger. I nesten så lite tid som det tar å suge i tarmen, kan du gjøre deg se buff i et fotografi ved hjelp av Adobe Photoshop. Photoshop grafisk design verktøy vil ikke påvirke hvordan du ser i det virkelige liv, men når fanget på film, er Photoshop sikker på å hjelpe deg å se din beste.

Bruksanvisning

1 Åpne Photoshop. Klikk på "File" -menyen. Klikk "Open". Finn bildet til å endre utseendet på, og dobbeltklikk på filnavnet.

2 Klikk på "Lasso" verktøyet, tredje fra toppen av "Verktøy" -panelet. Tegn et omriss rundt en seksjon av synlig hud, slik som en arm eller et ben. Klikk på "Image" menyen, velg "justeringer" og klikk "Vibrance". Skyv "Glød" bar sakte mot høyre for å utdype hudfarge og legge til en liten brunfarge, som kan noen ganger slanke en person. Skriv ned nummeret i "Glød" boksen og klikk "OK."

3 Circle et annet område av huden med "Lasso". Gjenta "Vibrance" prosess, men i stedet for å skyve linjen, skriver inn nummeret, som får huden nøyaktig samme farge. Gjenta på andre områder som ansiktet og brystet. Hopp over denne prosessen for allerede garvet, svart eller Midtøsten hud, eller eksperimentere med glidebryteren for å se om prosessen er gunstig.

4 Klikk på "Burn" -verktøyet, som ser ut som en knyttneve gjør "OK" tegn, på "Tools" -panelet. Hvis du ikke ser knyttneve, høyreklikker et ikon av en svamp eller en svart lollipop. Alle tre ikoner har samme plass.

5 Hold markøren over et område på bar hud som Mage. Trykk og hold nede venstre museknapp og dra opp og ned eller til venstre og høyre til mørkere linjer vises på huden. Du er faktisk ikke brenne bilder, du er konturer. Bruk denne prosessen for å legge til en "six-pack" til brystet, kalv muskler på baksiden av leggen eller toning på "Batwing" armer. Gjenta på andre områder av kroppen som ønsket.

6 Klikk på "Lasso" verktøyet på nytt. Tegn et omriss rundt tennene. Hvis din munn er lukket, tegne omrisset rundt både øvre og nedre sett. Hvis munnen er åpen, tegne rundt bare ett sett. Prøv å unngå å få noen tannkjøtt, lepper eller hud i disposisjonen.

7 Velg "Image" og klikk "Justeringer". Klikk på "Levels". Skyv "Levels" trekanter til venstre eller høyre - avhengig av det opprinnelige start nyanser - ". Problemområder" for å bleke tennene dine, som kan tiltrekke oppmerksomhet til ansiktet ditt og bort fra Hvis du gjør separate sett med tenner, skrive ned tallene i "Levels" boksene og bruke dem når du skissere de andre tennene.

8 Klikk på "Select" -menyen. Klikk på «Alle». Klikk på "Edit" -menyen, velg "Transformer" og klikk "Warp". Når rutenett av ni bokser omgir bildet ditt, dra de to midterste prikker på venstre side inn mot midten. Trekk de to prikkene på høyre side inn mot midten. Dette gjør hele bildet inn i et timeglass form, tynning deg ut. Dette trinnet er bare tilrådelig hvis du skal skjære deg ut av bildet og lime inn i noe annet, ellers vil det hvite i Photoshop lerretet være synlig. Trykk "Enter" når fornøyd.

9 Klikk på "File" -menyen. Klikk "Lagre som". Skriv inn et nytt navn for den nylig polert bildet og klikk "Lagre".